GOSTIMA POZLILO

Pjevačice uništile svadbu katastrofalnom izvedbom

20.10.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Pjevačice Bernadine Pritchett, Katrina Murphy i Mandy Watsham Dunstall nakon svoje izvedbe na vjenčanju Virginije i Alana Lyncha završile su na sudu jer su gosti bili vrlo nezadovoljni – neki od njih su izašli, a neki su jednostavno stavili prste u uši

Mladenci Virginia i Alan Lynch na svom su vjenčanju imali tri operne pjevačice u sklopu izvedbe grupe Soprano Bella koje su navodno bile toliko loše da su neki gosti otišli, dok su drugi stavljali prste u uši kako ih ne bi morali slušati. Pjevačice Mandy Watsham Dunstall, Katrina Murphy i Bernadine Pritchett tijekom svoje karijere pjevale su u mnogim operama, a na samom vjenčanju su otpjevale 'Nessun dorma', 'I Could Have Danced All Night' te razne pjesme grupe Abba, piše Daily Mail.

Sedamdesetčetverogodišnji Alan Lynch i njegova dvije godine starija supruga tužili su grupu Soprano Bella jer su im pjevačice navodno uništile vjenčanje. Prema riječima mladenaca, trio je bio toliko loš i glasan da je nekim gostima doslovno pozlilo.

Pjevačice grupe Soprano Bella za 2.500 funti (oko 21.300 kuna) trebale su pružiti profinjeni glazbeni i zabavni doživljaj, no kako nitko na vjenčanju navodno nije bio zadovoljan, mladenci su zatražili 1.785 funti naknade sudskim putem, što su i dobili. U ponovnom susretu na sudu mladenci su htjeli sav novac natrag, no sudac je rekao da su već primili naknadu od pjevačke grupe te je presudio da je ta stvar riješena.

Pjevačka grupa Soprano Bella iz Hertfordshirea u Velikoj Britaniji bila je iznenađena nezadovoljstvom mladenaca jer, kažu, još nikad nije bilo prigovora na neki od svojih nastupa kojih je do sada bilo više od 1.000. Najviše ih zbunjuje činjenica da su mladenci zaplesali 30 minuta prije kraja izvedbe iako tvrde da su pjevačice bile užasne.

Gospodin Lynch objasnio je da su zaplesali jer su željeli da se ljudi nastave zabavljati.