DAJ JOŠ JEDNO...

Pivo za pse hit među ljubimcima

11.11.2011 u 13:35

Bionic
Reading

Budući da psi već imaju sve grickalice, perece, štapiće, ali i slastice poput čokolade, proizvođači psećih proizvoda domislili su se napraviti i pseće pivo, naravno bezalkoholno. Premda se ne radi o prvom psećem pivu na svijetu, Amerikanci su poludjeli za njim jer se radi o njihovom proizvodu

Bowser Beer je novo američko pivo za pse. Naravno, vaši se ljubimci od njega neće napiti, ali također ni na koji način neće utjecati loše na njih. Kao i nizozemsko pivo za pse, sastoji se od ječmenog slada i vitamina, ali umjesto hmelja, koji za pse može biti opasan, sadrži piletinu ili govedinu.

Zadovoljni konzumenti, tj. njihovi vlasnici kažu da u zdjelici izgleda kao juha od govedine ili piletine, a četveronožni mangupi su navodno ludi za novitetom.

Proizvođači piva Bowser kažu da su došli na tu ideju nakon što su u prodaju pustili perece za pse te su onda shvatili da im treba nešto da ih 'zaliju'.

'Bowser je kao bezalkoholno pivo sa sladom. Ljudi vole piti u društvu svojih ljubimaca, a sad im mogu ponuditi nešto što im ne škodi i fino je', rekla je Jenny Brown, jedna od idejnih začetnica, prenosi Newslite.