AFRODIZIJAK NA BRITANSKI

Pita od bikovih testisa - specijalitet za Valentinovo

09.02.2012 u 09:42

Bionic
Reading

Ah, romantika. Čokolada, kavijar, šampanjac za Valentinovo – i pita od bikovih testisa. Kao i uvijek, ova strašna ideja dolazi iz Velike Britanije koja je poznata po kulinarskim izletima u nepoznato

'Cojones' je španjolska riječ za bikove testise. Spominjemo to samo zato što je britanski kuhar Charlie Bigham's za ovo Valentinovo napravio 'afrodizijačku' pitu od bikovih testisa, piše Newslite.

Cock and bull pie' (pita od pijetla i bika) može se naručiti iz internetske trgovine Ocado. Pita je marinirana u sosu koji je originalno pripremao narod Taino s Bahama na dane kad su bili u ljubavničkom raspoloženju.

Ukratko, svrha ove bizarne pite je da vas 'oraspoloži' za intimne trenutke s vašim partnerom. Čak i sam kuhar to tvrdi.

'S obzirom da sam specijaliziran za kuhinju za dvoje već 15 godina, mi ovdje razumijemo što partnerima treba da bi bili bliži. Nakon napornog dana na poslu, parovi su uglavnom preumorni da bi kuhali, pa smo stoga smislili najpopularnije verzije pita za ovo Valentinovo kako bi se ljubavnici mogli posvetiti jedno drugom. Pita od pijetla i bika mnogima će pružiti priliku da preskoče uobičajenu ljubavnu hranu kao što su kamenice', kaže Charlie Bingham.

Pite će u prodaji biti od 11. veljače.