NEOBUZDANI NIJEMCI

Par se tijekom divljeg seksa u autu strovalio u rijeku

25.11.2010 u 14:09

Bionic
Reading

Spasioci su morali intervenirati i spašavati neobuzdani njemački par čiji se automobil tijekom prilično divljeg seksa strovalio u rijeku Rajnu

Njemački se par baš bio zanio ponesen strašću u parkiranom automobilu kad je sve pošlo po krivu. Jedan od njih dvoje udario je u automatski mjenjač i prebacio ga nesvjesno u položaj za vožnju, nakon čega je auto zajedno sa strastvenim parom završio u ledenoj Rajni.

Glasnogovornik policije je rekao: 'Automobil je bio upaljen kako bi grijanje radilo i, prije nego što su se uspjeli snaći, mjenjač je iz položaja za parkiranje prešao u položaj vožnje i oni su se našli u rijeci.' Nasreću, par je odmah spašen i prošli su bez ozbiljnih ozljeda.

No, nije to jedini njemački par koji je tijekom zanosa imao problema i trebao intervenciju. Prije tri godine 56-godišnji Jochen Ransett i njegova žena Maria morali su zvati vatrogasce nakon što su seksualne igrice koje uključuju vezanje pošle po krivu. Naime, izgubili su ključ lokota kojim su se vezali za krevet, pa su ih vatrogasci oslobađali okova. Tko zna, možda su si tako ispunili još jednu seksualnu maštariju.