ZAVODNICI ZODIJAKA

Ovo je put do srca svakog od horoskopskih znakova

11.02.2014 u 15:40

Bionic
Reading

Svaki je horoskopski znak sklon određenim bojama, krojevima i uzorcima, pa čak i određenim modnim trendovima. A ako znate čemu je sklon vaš (potencijalni) partner, možda ćete lakše i realizirati osvajanje

Ovan
Crveno, crveno i samo crveno. Ovan jednostavno ne može odoljeti toj boji pa se slobodno 'zacrvenite' od glave do pete. Osim toga, Ovnovi vladaju čelikom i željezom pa ne zaboravite odjevnu kombinaciju začiniti štiklama sa šiljcima.

Bik
Bik je Zemljani znak i vlada u vrijeme proljeća pa je sklon slatkastom, zemljanom mirisu koji možemo osjetiti nakon kiše. Kod njih se sve vrti oko preplanulog tena, zelene i drugih zemljanih boja. Odjenite se u skladu s tim i sigurno ćete privući pažnju Bika.

Blizanci
Život je poput zabavnog parka za ovaj znak kojem sve vrlo lako i vrlo brzo dosadi. Zato, ako želite postati predmet njihova interesa, a onda i zadržati taj status, neka vam izgled i garderoba budu raznoliki baš poput njih. To neće biti lako, ali mogli biste se i sami dobro zabaviti birajući i kombinirajući.

Rak
Rakovi su primarno obiteljski ljudi, ali to ne znači da ih privlače pregače. Vole plavu boju koja se često poklapa s bojom njihovih očiju, ali i ostale 'vodene' boje koje izražavaju njihovu ljubav prema nježnosti i sigurnosti.

Lav
Lav vlada zlatnom bojom i obožava svijetle, ali jarke boje. Želite li zapeti za oko jednom Lavu, ili Lavici, zagrnite se zlaćanim nijansama. Ako si ne možete priuštiti skupe modne dodatke ili pravo zlato, barem se pobrinite za to da na odjeći imate zlaćanih detalja. I da, crvena boja je poželjna s obzirom na to da se radi o vatrenom znaku.

Djevica
Poznate su po gotovo opsesivnoj ljubavi prema čistoći i urednosti pa provjerite svakako je li vam odjeća dobro ispeglana i imate li kakvih mrlja na njoj prije nego što ostvarite prvi kontakt. Ne brinite se ako Djevica nije toliko uredna ili dotjerana kako biste očekivali. To vjerojatno znači samo da se žurila da vas što prije upozna.


Vaga
Ovaj znak traži ravnotežu u svemu. Zato, ako želite privući njihovu pažnju, pobrinite se da ste usklađeni. To podrazumijeva usklađen remen, cipele i torbu, a da ne govorim o nekim drugim, 'osobnijim' dodacima. I bez jarkih boja. Vage vole suptilnost.

Škorpion
Njihova je boja crna i nemojte misliti da vas neće primijetiti ako ne nosite nešto upadljivije. U njihovim je glavama mala crna haljina ili elegantno crno odijelo puno dojmljivije od klaunovskog odijela.

Strijelac
Ovaj je znak poznat po ležernosti pa ako želite privući njihovu pažnju, nemojte pretjerivati s dotjerivanjem, a nemojte ni od njih nikad očekivati formalno odijelo. Osim ako se zbilja ne dosađuju i ne predlože sami. Idealna odjeća za vas? Traperice, dobre tenisice i zabavna majica koja vam dobro stoji.

Jarac
Za razliku od Strijelaca, ovaj se znak zbilja voli dotjerati. Upoznate li ih u službenom okruženju, i oni će vas htjeti vidjeti u formalnom, ali pažljivo biranom izdanju. Obožavaju uniforme, uključujući one koje zapravo svatko od nas svakodnevno nosi u ured, pogotovo s prugicama. To im govori da ste prodorni i uspješni.

Vodenjak
Imate li kakvu odjeću iz 60-ih? Ako nemate, pronađite neki vintage dućan i tu ćete sigurno naći put do srca Vodenjaka. Ili to ili isprobajte s nekom ludom, ali sofisticiranom frizurom koju nitko drugi nema. Oni žele da sve što ima veze s njima, uključujući i njihovog partnera, odražava različitost.

Ribe
Nježno i prirodno - to je ono što Ribe vole. Činjenica je da su sklone i glamuru, ali samo iz razloga što im pomaže pobjeći od stvarnosti. Želite li ih zadržati kraj sebe, morat ćete naučiti svaki kozmetički trik koji ste ikad pročitali, i ne govorimo samo o šminki. Odijevanjem svaki dan možete izraziti stav.