ASTRO TAJNE

Ovako horoskopski znakovi otkrivaju da im se sviđate

07.08.2014 u 09:49

Bionic
Reading

S obzirom na to da su davno prošli osnovnoškolski dani slanja poruka, otkrivanje nečije simpatije puno je kompliciranije, a znakovi su puno suptilniji. Svaki znak ima svoje 'znakove' kojima svjesno ili nesvjesno otkriva ljubav ili naklonost pa evo kako ih prepoznati

Ovan
Ovnovi ne vole okolišati pa ako im se sviđate, vjerojatno će vam to reći jasno i glasno. Ako se ipak odluče za neku drugu taktiku, djelovat će nezainteresirani i pomalo nervozni. No time vam ne žele reći da bi radije bili na nekom drugom mjestu, nego da žele pokrenuti stvar - s vama!

Bik
Ovo je tradicionalan znak, konvencionalan tip osobe pa ako mu se svidite, ganjat će vas koristeći staromodne metode. Ako vam postavlja osnovna pitanja poput toga koja vam je omiljena boja, hrana ili cvijeće, to može značiti da vas želi pozvati na spoj i da promišlja o tome kako bi izgledao savršen izlazak.


Blizanci
Blizanci su prilično vrckasti i umovi su im uvijek na oprezu i aktivni, i vole razgovarati sa svim i svakim o različitim temama. A kako ćete prepoznati znakove da želi nešto više od običnog flerta? Razgovor će dići na višu razinu i osim uobičajene komunikacije, vjerojatno će vas ispitivati osobna pitanja.

Rak
Rakovi spadaju u znakove koji su orijentirani na obitelj i ako se prema vama počne ponašati suosjećajno, to je dobar znak da ste im zapeli za oko. Ako se počnu ponašati zaštitnički, to je još jedan dobar signal. A ako vas pak pozovu na druženje s obitelji, gotovo je sigurno da u vama vide potencijalno ozbiljnog partnera.

Lav
Ovaj znak voli dramatizirati pa kako onda znati da je predstava koju izvode vezana uz vas i osjećaje prema vama, a ne samo za publiku? Najbolji znak je kad vam prepuste da vi budete u centru pažnje, a oni su sretni što su vaši najveći obožavatelji.

Djevica
Logična i praktična, Djevica nikad neće svoju naklonost objaviti na sva zvona. Ako odvoje vrijeme da bi vas pitali za osjećaje ili izrazili svoje, a pritom spuste gard u vašoj prisutnosti, to je dobar znak da mu/joj se sviđate.

Vaga
Životi Vaga su uravnoteženi i jasni i imaju prilično pozitivne stavove prema svijetu oko sebe. Kako onda znati je li Vaga samo ljubazna prema vama ili joj se zbilja sviđate? Ako joj se sviđate, Vaga će vam otkriti stvari koje nitko drugi ne zna, a potom vas pozvati na romantično putovanje kroz njen život.

Škorpion
Možete biti sigurni da ste Škorpionu zapeli za oko ako vas gleda s druge strane prepune prostorije. Zbog njihova intenzivnog pogleda, osjećat ćete se kao da ste jedini u sobi i da oko vas nema nikoga. Škorpion će se iz prve činiti distanciran, ali neće gubiti vrijeme na ćaskanje s nekim tko ih uopće ne zanima.

Strijelac
Strijelci su društveni i otvoreni pa nije teško zamijeniti njihov prijateljski stav za nešto više. Slobodno vrijeme i vrijeme za druženje njima je izrazito dragocjeno pa ako izađu s vama više nego jednom u tjedan dana, to je jako dobar znak da su zaljubljeni.

Jarac
Jarac je prilično suzdržan i ne otkriva se odmah pa će možda biti teško na prvu procijeniti koliko je zainteresiran za vas. Ako im se spusti gard pred vama i strogi stav pretvore u nježan te odvoje vrijeme i uguraju vas u svoj pretrpani raspored, vrlo je vjerojatno da u vama prepoznaju romantični potencijal.

Vodenjak
Ovaj znak svakako razmišlja izvan okvira pa se odmah slobodno možete riješiti svih tradicionalnih predodžbi o udvaranju. Ako se sviđate Vodenjaku, on ili ona bi vam mogao izvesti neku neslanu šalu u jednom trenu, a već u drugom biti zadubljen u filozofsku konverzaciju s vama. Njihovo šašavo ponašanje znači da vas odmjeravaju i pokušavaju ocijeniti možete li se uklopiti u svoj ekscentrični svijet.

Ribe
Dobra vijest je da Ribe uopće nije teško pročitati. A još bolje vijesti su da, kad se jednom svidite Ribama, obasut će vas suosjećanjem i ljubavlju. Rukom pisana pjesma ili vaš portret koji su sami nacrtali svakako je znak ljubavi.