NIKAD NIJE KASNO

Osamdesetogodišnjak napravio fitnes DVD

21.01.2011 u 14:22

Bionic
Reading

Britanski penzioner nakon četverostruke srčane premosnice oporavio se vlastitim treningom i sada je snimio instrukcijski DVD u kojem objašnjava kako ostati u formi samo s drškom metle

Osamdesetogodišnjak Jack Cagney, u želji da pomogne ostalim umirovljenicima i starijim ljudima da ostanu u formi, napravio je instrukcijski DVD po imenu 'Get fit with Gentleman Jack'. Gospodin Cagney tvrdi da njegov fitnes ne zahtijeva posebnu opremu osim drške od metle.

Britanski penzioner kaže da je najvažnija snaga volje, a ako korisnici izgube polet, Jack Cagney na DVD- u nudi čak i svoju rap pjesmu za bodrenje. Vremešni instruktor fitnesa dodaje da je njegova metoda vježbanja dobra za svakoga od 16 do 100 godina starosti.

'Neki od DVD- a koje sam vidio su vrlo loši. Ovo je pravi trening za ljude koji nemaju vremena ili interesa ići u teretanu. Cilj mi je ljude koji sjede pred televizijom i računalima učiniti zdravijima i jačima', kaže Jack Cagney.

Trening na DVD- u pokazuje kako vježbati ramena, ruke, prsa i noge. Gospodin Cagney kaže da se zapravo radi o dizanju utega bez utega.