MOĆ GRUDI

Njemačke zubarice olakšavaju bol dekolteima

25.01.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Njemačka zubarica Marie Catherine Klarkowski koja ima privatnu praksu u Münchenu primijetila je za vrijeme Oktoberfesta kako muškarci promatraju djevojke u tradicionalnim dirndl haljinama i došla do zaključka da bi duboki dekoltei mogli pomoći pacijentima koji se boje zubara. Bila je u pravu

Tradicionalna dirndl haljina

Nakon zadnjeg Oktoberfesta njemačka doktorica stomatologije Marie Catherine Klarkowski došla je na ideju da bi tradicionalne dirndl haljine s dubokim dekolteom mogle pomoći pri opuštanju strašljivijih muških pacijenata, pa je naručila desetak nošnji za sebe i svoje asistentice. Haljine koje je doktorica naručila sve su stigle s prslučićima koji služe kao grudnjaci koji podižu grudi.

Otkad njezine asistentice i ona nose dirndl haljine, broj muških pacijenata u njezinoj ordinaciji u Münchenu znatno je porastao. Četrdesetjednogodišnja stomatologinja svjesna je da je vjerojatno dekolte taj koji opušta njezine muške pacijente, no njoj je glavno to da ona svoj posao obavi neometano i dobro.

'Najvažnije je skrenuti pacijentu pažnju sa straha na nešto drugo. Pogled na dubok dekolte muške pacijente čini opuštenijima, a čim uđu u ordinaciju, imaju i širom otvorena usta', kaže doktorica Klarkowski.

Jedna od doktoričinih asistentica Larisa Hrustic kaže kako joj je draže raditi u dirndlu, jer uživa što izgleda dobro na poslu, a i radna atmosfera mnogo je bolja otkad nose nošnje. Doktorica je otišla i korak dalje, pa je ordinaciju ukrasila alpskim motivima poput jelenjih rogova i drvenih klupa.

'Konkurencija ne spava. Drugi kolege imaju teme Mickeyja Mousea i Star Trek u svojim ordinacijama', dodala je doktorica Marie Catherine Klarkowski.