TEKUĆA SVINJETINA

Napravljen sok s okusom slanine

05.11.2010 u 09:49

Bionic
Reading

Američka tvrtka J&D Foods koja je specijalizirana za slaninu postavila si je zadatak napraviti sok s okusom slanine. U svrhu tog plemenitog cilja J&D Foods započeo je suradnju s tvrtkom Jones Soda

Tvrtka J&D Foods, poznata po svojoj bisti Kevina Bacona od slanine te kuvertama s okusom slanine, odlučila je napraviti sok s okusom - pogodili ste - slanine. Na tom projektu s njima će surađivati tvrtka Jones Soda

S obzirom da obje tvrtke naginju čudnim projektima te obje imaju sjedište u Seattleu, bilo je pitanje vremena kad će udružiti snage. Vlasnik J&D Foodsa Justin Esch kaže da su nakon mnogih mjeseci u postrojenju Jones Sode uspjeli pogoditi pravi okus.

'Oni poznaju sok, mi poznajemo slaninu. U zvijezdama je bilo zapisano da ćemo jednog dana udružiti tehnologije i stvoriti nešto veliko. S obzirom da već imamo kozmetičke proizvode na bazi slanine te uredski pribor od slanine, bilo je vrijeme za nešto pitko. Nije bilo lako pogoditi pravi okus. Nismo htjeli pečenje ili kožicu. Htjeli smo baš slaninu. Mislim da smo uspjeli', rekao je Justin Esch za AOL News.

Marketinški menadžer Jones Sode Mike Spears slaže se s gospodinom Eschom te dodaje kako je bio popriličan izazov napraviti sok od slanine. Budući da tvrtke nisu željele razočarati obožavatelje slanine, uložile su ogroman trud da pogode točan okus.

Justin Esch kaže da sad s njegovim pićem uz pečena jaja imate osjećaj kao da jedete jaja sa slaninom, a nakon toliko testiranja američki gospodar slanine tvrdi da dobro ide i uz viski. Gospodin Esch dodaje kako za najbolje rezultate treba ohladiti sok od slanine ili ga poslužiti s ledom.

'Ne samo da je boljeg okusa što je stariji, no i vrijednost soka od slanine će narasti jer se radi o proizvodu ograničenog broja', našalio se Justin Esch.