NAJSRETNIJI DOGAĐAJ SA ZAPLETOM

Najnevjerojatnije priče o rođenjima

02.08.2011 u 11:16

Bionic
Reading

Svaki bračni par ima svoju posebnu priču o tome kako se upoznao ili o rođenju svog djeteta, no nema mnogo roditelja koji se mogu pohvaliti s pet članova obitelji koji su svi rođeni na isti datum ili blizancima koji su rođeni u različitim godinama

Žena koja je rodila 8. kolovoza 2008, 9. rujna 2009. i 10. listopada 2010.
Žena koja je rodila 8. kolovoza 2008, 9. rujna 2009. i 10. listopada 2010.

Kućanica iz Michigana Barbara Soper rodila je svoju prvu kćer 8. kolovoza 2008. Sljedeće godine je rodila sina 9. rujna, a drugu kćer je dobila 10. listopada 2010.

Šansa da se datumi rođenja njezine djece poslože u niz kakav je Barbara doživjela je negdje u susjedstvu 50 milijuna naprama jedan. Tridesetšestogodišnja majka rekla je da je oduševljena nevjerojatnom igrom slučaja te inzistira kako to nije planirala.

'To je naše malo čudo', rekla je Barbara Soper.

Dijete koje se rodilo u 1:11, 11. siječnja 2011.

Amy Zeller iz Minnesote rodila je kćer Floru Mensah točno u 1:11, 11. siječnja, 2011. Otac Codjo Mensah i njegova supruga Amy budnim su okom pratili sat u trenutku rođenja male Flore, pa nema greške da je gradić Eagan dobio novog stanovnika baš u to znakovito vrijeme.

Blizanke koje su rodile na isti dan u istoj bolnici

Blizanke i najbolje prijateljice Amy Gilbert i Allison Olivierio obje su imale 25 godina kad su postale majke. Sestre su rodile djevojčicu i dječaka u istoj bolnici skoro u isto vrijeme. Mala Claire rodila se samo 14 minuta prije Garretta.

Dijete koje se rodilo u 1.11, 1. studenoga 2011.

Ne samo da su sestre rodile gotovo u isto vrijeme i u istoj bolnici, već su im i rađaonice bile jedna do druge, pa je doktor Timothy Kim trčao iz jedne sobe u drugu.

'Radim ovo već 12 godina i nikad nisam čuo da su dvije blizanke rodile u istom danu i u istoj bolnici', rekao je doktor Kim.

Rađanje je bilo samo jedno od zajedničkih iskustava koje su blizanke podijelile. Obje su se udale za svoje srednjoškolske ljubavi u razmaku od šest mjeseci.

Pet članova obitelji koji svi dijele isti rođendan

Nevjerojatan splet okolnosti doveo je do toga da pet članova jedne obitelji ima isti rođendan. Sve je počelo prije 70 godina s Anitom Marshall koja je dijelila rođendan sa svojom kćeri Alicijom Bams.

I Alicijin sin Eddie Marshall bio je rođen kao i njegova majka i baka 29. ožujka, a uskoro se na isti datum neobičnoj obitelji pridružila i Sydne Freeman. Zadnji potomak Anite Marshall koji se rodio na isti datum bila je Mila.

Žena koja si je sama napravila carski rez

Ines Ramirez je jedna opaka mama. U pitanju je jedina majka koja je uspješno na sebi izvršila carski rez.

Nakon zalaska sunca Ines je bila sa šestogodišnjim sinom Benitom 80 kilometara od najbliže bolnice na lošoj cesti, a muž koji joj je inače pomagao pri rađanju nije bio prisutan. Kako je bila bez mobitela, nakon 12 sati koje je provela u bolovima, četrdesetogodišnja Ines odlučila je po sedmi put roditi.

Blizanci koji su se rodili u razmaku od jedne minute u različitim godinama

Bila je sama na klupi kad je uz malo alkohola i ulično svijetlo nožem od 15 centimetara napravila carski rez i dovela dijete na svijet. Nakon što je prerezala pupčanu vrpcu, Ines se onesvijestila.

Kad se Ines ponovno osvijestila, zamotala je pulover oko sebe i poslala svog sina Benita po pomoć. Nakon nekoliko sati pomoć je stigla i na licu mjesta su je zašili, a zatim odvezli u bolnicu.

Cijeli događaj zbio se 2000, a Ines Ramirez danas je poznata kao jedina žena koja je uspješno napravila carski rez na sebi.

Žena koja je rodila tri sata nakon što je saznala da je trudna

Dvadesetjednogodišnja Belinda Waite mislila je da ima problema s probavom jer joj liječnici nisu znali reći što zapravo nije u redu s njom. Prava je istina bila da je Belinda bila trudna.

Sa svojim dečkom Wyaneom Boylesom Belinda je ponovno navratila u bolnicu 6. veljače 2010. na još jedan pregled. Doktori su tog dana napokon shvatili da je trudna, no nisu shvatili da bi mogla roditi svakog trenutka, već su mislili da je tek u trećem mjesecu trudnoće.

Tijekom noći 7. veljače mala Louise Boyles došla je na svijet, na ogromno iznenađenje njezine majke i bake Sylvije koja je pomagala pri porođaju kod kuće.

Blizanci koji su se rodili u razmaku od jedne minute u različitim godinama

Par u sjevernom Illinoisu dobio je kćer u zadnjoj minuti 2010, a sin im je stigao u prvoj minuti 2011. Ashley Fanser rodila je Madisen Carin Lewis u 11.59 na Staru godinu u Machesney Parku 130 kilometara od Chicaga. Mali Aiden Everette Lewis stigao je na svijet minutu kasnije na Novu godinu.

Otac djece Brandon Lewis kaže kako je doktor koji je porodio njegovu suprugu odbrojavao je sekunde do rođenja njegove djece.

Majka koja je rodila jedinca, pa blizance i na kraju trojčeke

Natasha Wilson iz New Yorka prvo je rodila sina Nicholasa. Sljedeće je na svijet donijela blizance Jamesa Jr. i Isaiaha.

Poslije rođenja blizanaca Natasha je u šali rekla da će sljedeće roditi trojčeke. Danas je Natasha Wilson ponosna majka šestoro djece od kojih su trojica dječaka zadnji došli na svijet zajedno.