PIVO I KOBASICE

Muškarci dobili savršenu dijetu?

25.10.2013 u 08:39

Bionic
Reading

Pretpostavljamo da je u pitanju dijeta o kakvoj većina muškaraca koji se bore s kilogramima sanjaju, no Evo Terro iz Arizone tvrdi da radi

Bez brige – nećemo početi dijeliti savjete kako brzo i lako smršavjeti. Ono što ćemo učiniti je pružiti vam priliku da čujete priču muškarca iz Arizone po imenu Evo Terro koji je navodno izgubio šest kilograma jedući samo kobasice i pijući samo pivo.

Ova čudnovata dijeta koja se sastoji od dvije kobasice i šest piva dnevno navodno radi jer je zbroj kalorija tih 'obroka' toliko malen da Terro troši vlastitu tjelesnu masnoću. Terro se odlučio iskoristiti listopad kao mjesec u kojem je na neobičnoj dijeti u čast Oktoberfesta.


Terro je dijetu pivom i kobasicama otkrio prije tri godine i sada je svakog listopada koristi kako bi skinuo nekoliko kilograma. Budući da nije lud, Terro redovito ide na preglede kod svog liječnika koji je do sada imao samo dobre vijesti.

'Razina kolesterola mu je pala za trećinu, a mi i laboratorijski pratimo da mu je jetra u dobrom stanju te da mu je krvna slika dobra. Da primijetimo nešto loše, odmah bismo mu zabranili da nastavi s tom dijetom', rekao je Terrov liječnik.

Jedina negativna strana ove bizarne dijete je to što onaj koji je koristi više ne smije sjesti u auto jer je konstantno 'pod utjecajem alkohola', no Terro je zbog toga i koristi samo jedan mjesec u godini.