MAJSTOR SVOG ZANATA

Morala promijeniti meni jer je kuhala – predobro!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.10.2012 12:52
  • Objavljeno 09.10.2012 u 11:00
kuhanje hrana povrće

kuhanje hrana povrće

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Švedska kuharica u školskoj kuhinji Annika Eriksson toliko je dobro kuhala da je na kraju dobila naputak da mora smanjiti kvalitetu svoje hrane kako se učenici drugih škola ne bi osjećali zakinuto

Dokaz da se bizarne stvari događaju svugdje nesumnjivo je priča o švedskoj kuharici Anniki Eriksson koja radi u školskoj kuhinji u gradu Falunu. Ova je kuharica toliko dobro kuhala da je na kraju dobila naputak da smanji kvalitetu svoje hrane kako se učenici drugih škola ne bi osjećali zakinuto.

Umjesto kruha koji je do tada sama pekla, Annika Eriksson morala je početi kupovati običan kruh iz dućana, a morala je i smanjiti količinu svježeg povrća u obrocima. Drugim riječima, iako je Annika Eriksson uspješno obavljala svoj posao, bez povećanja troškova i prigovora, školski dužnosnici su je zamolili da prestane 'biti predobra' da bi učenici svih škola podjednako dobro jeli.

Naravno, učenici te škole i njihovi roditelji nisu zadovoljni tom odlukom školskog odbora, a i pitaju se kako će to utjecati na uskršnje i druga slavlja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi