GARANTIRANO RAZBUĐUJE

Konobarice na Floridi poslužuju kavu u bikinijima

11.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Djevojke odjevene u donje rublje ili u bikini poslužuju kavu u Java Girls na Floridi. Lijepe dvadesetogodišnjakinje kažu da im je udobno raditi tako, a da ni kupcima ne smeta

U Orlandu na Floridi postoji kafić po imenu Java Girls. U njemu rade tri lijepe djevojke koje kao uniformu na poslu nose bikini ili donje rublje, piše The Huffington Post.

Kao i svaki takav poslovni potez, ideja da kavu poslužuju oskudno odjevene djevojke naišla je na odobravanje, ali i na otpor. Bez obzira na to je li riječo o jednom ili drugom, ovaj kafić svakako je uspio skrenuti pažnju na sebe.

Djevojke koje rade u Java Girls kažu da su navikle na pažnju svojih klijenata – muških i ženskih.

'Volimo pokazivati što imamo', kaže dvadesetogodišnja Belinda Messer

Bez obzira na neke negativne komentare, konobarice u bikinijima smatraju da se ljudi vraćaju prvenstveno zbog odlične kave, a tek onda zbog lijepog pogleda.

Ideja oskudno odjevenih konobarica nije ništa novo. Slični kafići počeli su nicati po SAD-u još prije petnaestak godina.

Ovaj oblik posluge u Seattleu toliko je popularan da je bend po imenu Quickie čak i napravio himnu konobaricama u bikiniju sa spotom u kojem se pojavljuju prave djelatnice kafića Cowgirls Espresso