ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Koji horoskopski znak najviše vježba?

03.05.2013 u 09:25

Bionic
Reading

One su proglašene najseksi ženama na svijetu, no iako su Mila Kunis i Helen Flanagan priznale da je njihov senzacionalan izgle rezultat dobre genetike i zdrave prehrane, nova istraživanja pokazuju da je u zvijezdama zapisano koliko ćete redovito vježbati. Lavovi u tome prednjače i pokazuju najviše entuzijazma u teretani, dok će najmanje vježbati Strijelci

Ako ste poput Helen i Mile rođeni u znaku Lava, vjerojatno ćete više puta vježbati nego bilo koji drugi horoskopski znak, piše Daily Mail.

Lav se opisuje kao izrazito pozitivan, entuzijastičan i nadasve siguran znak, a to su sve osobine potrebe za redovito vježbanje. Negativne osobine povezane s tim horoskopskim znakom su umišljenost i sebičnost.

Među slavnim ženama iz obitelji Lava su također Madonna, Millie Mackintosh, Donna Air, Nicole Scherzinger, Jennifer Lawrence, Hayden Panettiere, Charlize Theron i Jennifer Lopez – sve ponosne vlasnice sjajnih figura. Lav će, dakle, najvjerojatnije vježbati u teretani.

No, ako niste rođeni u to doba godine, nije sve izgubljeno - Blizanci i Bikovi osvojili su drugo mjesto. Bikovi se također mogu pohvaliti jednako impresivno toniranim tijelima poput Carmen Electre, Megan Fox, Mirande Kerr i Jessice Albe. I Blizanci imaju svoje adute za plažu jer su njihove predstavnice Michelle Keegan, Angeline Jolie i Kylie Minogue.

Sportske zvijezde će najrjeđe biti rođene u znaku Strijelca. Jedna od poznatijih osoba iz ovog znaka je Britney Spears koja više ne mari za fitnes.


Koji će znak najčešće vježbati

Lav - Madonna, Charlize Theron, Millie Mackintosh, Donna Air, Nicola Scherzinger, Helen Flannigan, Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Hayden Panettiere, Jennifer Lopez
Bik - Uma Thurman, Carmen Electra, Megan Fox, Miranda Kerr, Jessica Alba, Penelope Cruz, Audrina Patridge, Tess Daly, Cate Blanchett
Blizanci - Angeline Jolie, Kylie Minogue, Courteney Cox, Amy Childs, Mel B, Michelle Keegan
Vodenjak - Shakira, Lisa Snowdon, Natalie Imbruglia, Daisy Lowe, Jennifer Aniston, Paris Hilton, Kelly Rowland
Vaga - Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Gwen Stefani, Alex Gerrard, Emma Rigby
Jarac - Kate Middleton, Michelle Obama, Frankie Sanford, Abbey Clancy, Sam Faiers
Rak - Cheryl Cole, Selena Gomez, Tulisa, Tamara Ecclestone, Charlotte Jackson
Ovan - Emma Watson, Myleene Klass, Victoria Beckham
Škorpion - Scarlett Johansson, Caroline Flack, Katy Perry
Ribe - Eva Mendez
Djevica - Cameron Diaz
Strijelac - Britney Spears