KUĆI PJEVAJUĆI

Kako se riješiti nepodnošljivog susjeda

09.10.2013 u 13:59

Bionic
Reading

Akademski zbor Ivan Goran Kovačić objavio je na Youtubeu novi videospot kojim na duhovit način nastoji privući nove kandidate na godišnju audiciju

Direktor i režiser spota za godišnju audiciju za Zbor IGK je Mario Mlakar, a koncept je osmislio Marko Vilipić, koji nosi i glavnu ulogu. Sporedne uloge utjelovljuju 85-godišnja gospođa Nina iz Doma za starije i nemoćne osobe Trnje i Zoran Fiolić, stažem i godinama najstariji redovni član goranovaca. Spot je snimila producentska kuća Rational International Production.


Podsjetimo, ovogodišnje audicije za akademski zbor Ivan Goran Kovačić će biti održane 15. i 18. listopada 2013. od 19,30 sati u prostorijama FER-a, Unska 3, dvorana B5. Princip audicije izuzetno je jednostavan i lak za kandidata: dovoljno je pokazati raspon glasa ponavljanjem jednostavnih muzičkih sekvenci. Za članstvo nije potrebna nikakva glazbena naobrazba niti glazbeno iskustvo. Audicija je stoga otvorena za sve zainteresirane. Preko stotinu pjevača i dirigent Luka Vukšić s nestrpljenjem iščekuju nove članove obitelji goranovaca!

Zainteresirani kandidati više informacija mogu pronaći na službenoj stranici ili na broju 098/270-251