HOROSKOPSKI RECEPTI

Kako najlakše zavesti partnera hranom

23.05.2013 u 10:06

Bionic
Reading

Tražite li idealan recept za zavođenje i romantičnu večer? Evo nekih sitnih savjeta koji će vam otkriti kakve prehrambene tajne skrivaju horoskopski znakovi

Jako začinjeno - on to naprosto obožava. Začinjena hrana potiče razinu endomorfina u krvi koji pak podiže razinu adrenalina u tijelu. Ovaj hiperaktivni znak obožava osjetiti uzbuđenje, gotovo jednako koliko uživa u vašoj potpori.

Bik

Ima smisla to da Bikovi najviše vole salate jer ostali znakovi nisu toliko vezani uz zemlju. A oni će definitivno progutati salatu dok god je prelivena nekim bogatim, ukusnim preljevom. Nikad, naravno, neće odbiti ni fini desert koji poželite podijeliti s njima.

Blizanci

Blizanci vole raznolikost pa im ne pokušavajte podvaliti nešto što ima okus kao gomila stvari koje ste kuhali posljednjih tjedana. Umjesto toga investirajte u kuharicu, ili dvije, po mogućnosti s neobičnim i brzo gotovim jelima. Također nisu poznati po strpljenju.

Rak

Kolači, mafini, svježe pečena i još topla pita, mljac... Servirajte to Raku i čut ćete ga kako prede, pa ćete vrlo brzo postati objekt njegove zadovoljne, nepodijeljene pažnje. Smatrajte se sretnicima jer ako itko zna iskazati svoje osjećaje, senzualnost i nježnost, onda su to Rakovi.

Lav

U društvu Lava nije naodmet biti dramatičan, a s obzirom na to da se radi o vatrenom znaku - flambirana jela bilo koje vrste proći će odlično. Naravno, ako pritom pripremite šou, recimo u suši baru, nikad vas više neće odbiti.

Djevica

Što god da poslužite Djevici, budite samo sigurni da je to dobro za njeno zdravlje. To je znak koji vlada zdravljem i vježbanjem. No također je i razlog zašto je nastala poslovica 'u gladi su velike oči', pa neka sve bude s mjerom i ukusom. Prezentacija je ponekad sve.


Vaga

Ovo je znak koji daje novo značenje izrazu 'uravnotežena prehrana'. Oni su tu da bi naučili nešto iz svojih veza te kako vratiti ravnotežu svom životu. To znači da traže partnera doista jednakog sebi, što često znači - dobra i zdrava prehrana da ostane u formi.

Škorpion

Ako je jelo uzbudljivo, drugim riječima - ako se osjećaju pomalo perverzno dok ga jedu - obožavat će vas zbog toga. Zato svom Škorpionu ili Škorpionki poslužite neku deliciju - kalorije i zdravstveni standardi tu nemaju nikakvu ulogu. Nakon toga im ponudite pomoć oko gubljenja tih kalorija...

Strijelac

Strijelac je znak koji karakterizira 'više, najviše i zbilja jako puno'. Očito im nikad ne biste trebali ponuditi dijetalnu hranu. Mislit će da ste posve skrenuli i, što je još gore, da se uopće ne znate zabavljati.

Jarac

Njih je vrlo teško naviknuti na nešto novo. Ne biste im trebali nuditi ništa pretjerano slatko, ništa preslano, prebogato, previše začinjeno... Zapravo, što god skuhate, sve treba imati mjeru. Neka bude jednostavno i oni će to obožavati.

Vodenjak

Izvadite tučeno vrhnje i pokažite im na sebi koliko je fino, netom prije nego što poslužite obrok. Uživat će u tome. Vodenjaci znaju biti izrazito perverzni, a tučeno vrhnje je doslovce i preneseno 'šlag na torti'.

Ribe

Ribe vole nježnu hranu, nešto što im neće pretjerano teško pasti na želudac i što neće predugo probavljati. Želite li zavesti Ribe, pokušajte s koktelom od račića - to je savršen izbor za sve vodene znakove ili, još bolje, fina, topla juha.