HOROSKOP SAVJETUJE

Kako ih zavesti i zadržati

29.11.2008 u 21:13

Bionic
Reading

Svatko od nas ima način kako zavodi i kako voli biti zaveden. Naravno, svoje su prste u to umiješali i planeti, pa ako ste u dilemi, upoznali ste novu osobu i ne znate se snaći, možda vam horoskop u tome može pomoći

Ovan
Ovna morate gledati ravno u oči. Dajte mu do znanja da ste vi vrijedni truda, a onda ga pustite da vas zavede. Hrabro flertujte, Ovan će cijeniti vašu direktnost i nezavisnost. Budite uvijek spremni za lude avanture, Ovan će vas uvijek iznenaditi, čak i kad mislite da ga dobro poznajete. Uživajte u njegovoj energiji, budite zabavni. Ne sputavajte ga i uživajte u njegovu neobuzdanom duhu.

Bik
Skuhajte mu omiljen obrok i upotpunite sve svijećama i romantičnom muzikom. Odvojite dovoljno vremena kako biste Biku detaljno dali do znanja da je poseban. Provedite s njim dosta vremena mazeći ga i pazeći. Zauzvrat će biti jako velikodušan i uvijek tu kad ga trebate. Iskoristite svaku priliku da mu date komplimente. Budite s njim strpljivi, puni ljubavi i podrške u svemu što radi.

Blizanci
Igrajte igrice i flertujte. Budite fleksibilni i otvorenog duha – Blizanci se vole igrati i pritom imati više partnera. Budite neuhvatljivi, lukavi, zavodljivi i uvijek pomalo izvan dohvata. Blizanci vole nadmudrivanje i lov. Želite li Blizanca, morate biti načitani, dobro informirani i morate znati slušati. Morate također biti brbljavi i komunikativni jer Blizanci obožavaju sate i sate interesantne i zabavne komunikacije. Nikad ne smijete postati dosadni!

Rak
Pozovite ga na domaći objed koji ste sami priredili ili mu poklonite cvijeće iz vlastitog vrta. Usredotočite se posve na njega kad ste mu u blizini jer Rak treba pažnju. Cijeni materijalnu sigurnost, pa mu dajte do znanja da imate sigurno zaposlenje. Uživajte u tihim, privatnim večerima kod kuće. Ne zaboravljajte posebne dane kao što su rođendani i godišnjice! Budite pažljiv i emotivan partner. Pokažite koliko cijenite emocionalno bogatstvo vaše veze.

Lav
Obavezno mu recite kako je divan, pametan i nevjerojatan. Zauzvrat će vas obasuti darovima i pažnjom. Budite voljni svom Lavu uvijek prepustiti svjetla pozornice gdje god se nalazili. On mora blistati u društvu i rado će svoj zvjezdani status podijeliti s vama. Divite se njegovom smislu za humor. Stalno mu dajte do znanja koliko vam je bitan. Lava definitivno nećete osvojiti igricama u kojima ćete glumiti nedostižnu i nezainteresiranu osobu. Da bi vas želio, mora misliti kako izgarate za njim.

Djevica
Da biste osvojili Djevicu, morate joj se pokazati kao osoba bez mane. Perfekcionist Djevica bit će fasciniran savršenstvom u vama. Budite strpljivi i prihvatite njegovu ili njenu opsjednutost detaljima. Pokažite Djevici koliko ste impresionirani njezinim stalnim nastojanjem oko usavršavanja životnog prostora. Djevice su oštroumna i analitična bića. Ostanite smireni kad vas Djevica kritizira ili previše analizira. Otvorite joj srce, Djevica je ljubavnica i srodna duša.

Vaga
Vaga voli ravnotežu. Pokažite joj interes za umjetnost i literaturu (ako ih ne posjedujete, zaboravite Vagu). Ugađajte Vagi malim ekstravagancijama i neprestanim komplimentima. Ona će zauzvrat biti uvijek lijepa i senzualna za vas. Pitajte Vagu za mišljenje o svim pitanjima u vašoj vezi. Vaga voli jednakost u vezi i sposobna je donijeti razumne odluke. S Vagom je život uvijek klackalica, dobro i zlo.

Škorpion
Izgledajte zavodljivo kad god ste u Škorpionovoj blizini. On cijeni prirodan seksipil. Budite spremni otkriti svoje maštarije. Sve podijelite s njim, jer Škorpion želi znati sve vaše skrivene želje i vjerojatno će ih pokušati ispuniti. Investirajte u satensku posteljinu i mirisne svijeće. Škorpion će se pobrinuti za zavođenje, glazbu, masažu... Kad vam se zagleda u oči, znat ćete što želi bez ijedne izgovorene riječi.

Strijelac
Stalno pokazujte veselu, svijetlu stranu svoje osobnosti. Dajte svom Strijelcu emocionalnu i fizičku slobodu koju treba. Budite uvijek spremni na iznenadno putovanje i avanturu. Strijelac će otputovati onog trena kad sazna za zanimljivu destinaciju. Naučite voljeti praktične šale, uživajte u lunaparku i pješačenju kroz tropske šume. Budite entuzijastični, energični i uvijek spremni za avanture.

Jarac
Saznajte koje aktivnosti izvan kuće Jarac najviše voli i usvojite ih kao dio svog života. Budite puni razumijevanja za Jarčevu posvećenost poslu i želji za uspjehom. On želi uspjeti i radi vas i radi sebe. Dajte Jarcu dokaz kroz pažljivo odabrane poklone da ste sposobni racionalno raspolagati svojim bankovnim računom. Jarac, kad je spreman, posvetit će vam se u potpunosti. Uvijek budite iskreni i učinite ono što ste rekli da ćete učiniti.

Vodenjak
Ako želite zavesti Vodenjaka, morate biti sposobni razgovarati o različitim temama i pritom se dobro osjećati. Bit ćete zadivljeni njegovim elastičnim umom. Iznenadite ga poklonom – on voli iznenađenja, pogotovo originalna. Ostanite u početku emocionalno distancirani, jer Vodenjak treba prostor kako bi bio sretan. Ne smije se osjećati uhvaćen u zamku emocija. Postanite intimni s Vodenjakovim umom prije nego s njegovim tijelom.

Ribe
Naučite kako da vam tragični filmovi ili muzika natjeraju suze na oči. Vaša Riba će cijeniti vašu senzibilnost i poljupcima otjerati suze. Budite suosjećajni. Naučite kako ljubav iskazati na tisuću načina i svi neka budu bez izgovorene riječi. Budite uvijek podrška Ribi. Nađite način kako biste joj pokazali da romantična ljubav iz crno-bijelih filmova može postojati i između vas dvoje.