VANZEMALJACI NE BIRAJU

Još im je samo i to falilo, pojavio se NLO u Ukrajini

18.03.2014 u 13:54

Bionic
Reading

Na internetu se nedavno pojavila snimka dugačkog NLO-a nalik na cigaru koji je navodno snimljen iznad Korostena u Ukrajini

Iako je u pitanju snimka upitnog karaktera koja traje oko minutu, ljubitelji NLO-a, teorija zavjere i vanzemaljaca već su oduševljeno skočili na loptu i počeli naveliko pričati o objektu snimljenom iznad Korostena u Ukrajini. NLO je navodno snimljen iznad grada koji se nalazi u blizini Černobila, no pojavio se na YouTube kanalu koji i inače na internet stavlja slične upitne snimke.


'Često je lako reći da se radi o računalnim specijalnim efektima. U ovom slučaju se čini kao da bi NLO uistinu mogao biti dio snimke. Boja i oštrina izgledaju prikladno slabe s obzirom na udaljenost, no bez izjava snimatelja ili očevidaca šansa da je u pitanju nešto autentično je mala', rekao je specijalni agent FBI Ben Hansen.

Hansen je dodao kako nijedan sud na svijetu ne bi prihvatio ovakvu snimku kao dokaz u nekom procesu.

Vanzemaljski NLO nije jedino objašnjenje koje su razni obožavatelji ovakvih fenomena ponudili. Mreža Turner radio tvrdi kako se radi o novoj borbenoj letjelici SAD-a koja bi prema njima trebala biti dugačka kao tri nosača aviona, a u zraku se održava do sada neviđenom antigravitacijskom tehnologijom.