LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Jarac

04.07.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Jarac

Energija koju ćete ovog ljeta uložiti da bi odnos u kojem se nalazite bio uspješan posve je izvanredna. Jupiter, planet razvoja i obilja, ući će u vaše područje odnosa i veza krajem lipnja i ostat će ondje ne samo preko ljeta, već  cijele godine. Očekujte velik rast i optimizam između vas i vašeg partnera. No prvo očekujte zbunjenost, jer će od kraja lipnja do 20. srpnja Merkur biti retrogradan na istom polju vaše natalne karte. Partner i vi bit ćete skloni pretjerivanju i napuhavanju problema u tom periodu pa se pobrinite da uzmete vremena i poslušate što onaj drugi ima za reći.

Također, od 14. srpnja do 27. kolovoza Mars će se nalaziti u vašoj sedmoj kući partnerstva, što će vas dodatno motivirati za povezivanje.

No tema ovog ljeta bit će opuštenost i bezbrižnost. Osjećat ćete se opušteno i spremno na uživanje u suncu, svježim jagodama i provođenju vremena na otvorenom. Počet ćete primjećivati stvari u svom životu koje dosad niste primjećivali, i to iz nove perspektive, nakon što upoznate neke nove ljude. Nemojte se iznenaditi ako vaši novi prijatelji budu mlađi od vas. To je dobra stvar jer ste zapeli u istom krugu prijatelja već godinama. Vrijeme je da uvedete nove ljude i doživite nove poglede na život.