KRIMINALNO DOBAR IZGLED

Iskoristio zatvorske vježbe za knjigu o fitnesu

08.12.2011 u 11:21

Bionic
Reading

Amerikanac Trey Teufel iz Los Angelesa napisao je knjigu o lakim načinima vježbanja kod kuće koja se temelji na vježbama zatvorenika. Materijal za svoj fitnes Teufel je skupio preko poznanika i odvjetnika Williama Krogera koji je tijekom svog poslovnog života posjetio mnoge zatvore

Nova knjiga 'Felon Fitness' (Zatvorenički fitnes) nastala je na temelju vježbi kojima zatvorenici održavaju uglavnom zavidno dobru formu. U moru knjiga s raznim načinima vježbanja koje su napisale razne holivudske zvijezde, instruktor fitnesa Trey Teufel okrenuo se za inspiraciju svom poznaniku – odvjetniku Williamu Krogeru

Kroger dobar dio svog vremena provodi po kalifornijskim zatvorima u kojima zatvorenici (njegovi klijenti) nemaju pristup spravama za vježbanje još od sredine devedesetih, no svejedno izgledaju zavidno dobro. Tajna Teufelove knjige zatvorenička je snalažljivost pri smišljanju improviziranih utega i sprava za vježbanje, piše Daily Mail.

Sve vježbe o kojima Teufel piše u svojoj knjizi mogu se raditi kod kuće umjesto u skupoj teretani te ne zahtijevaju nikakvu posebnu opremu. Osim same knjige, svi oni kojima se svidio Teufelov fitnes na raspolaganju imaju i lekcije na YouTubeu koje im mogu poslužiti kao savjetnik za to kako da sami naprave utege od časopisa te kako pojačati uobičajene vježbe.

'Ovim načinom ne trebate teretanu ni svog osobnog trenera. Sve možete sami obaviti kod kuće', rekao je William Kroger koji je veliki ljubitelj fitnesa koji je smislio njegov prijatelj Trey Teufel.