ASTRO KOMPATIBILNOST

Imate li brata ili sestru Jarca, ovo morate znati o njima

08.01.2014 u 09:33

Bionic
Reading

Povezanost s braćom i sestrama jedan je od najdubljih i najsloženijih odnosa u životu. Uz nebrojene zgode i sjećanja iz djetinjstva, braća i sestre dijele povjerenje i iskrenu ljubav. No takav se odnos može prilično zakomplicirati kada je riječ o rivalstvu i različitim osobnostima. Otkrijte koliko se dobro slažete sa svojom sestrom ili bratom i kako možete dodatno poboljšati odnos

Ovan i Jarac

Jarac i Ovan se doimaju potpuno različitima, ali ipak uspijevaju stvoriti čvrstu vezu koja im uvelike pomaže razumjeti se. Jarac je organizator i u stanju je unaprijed vizualizirati krajnji ishod svojih planiranja. Ovan će pak, u želji da pokaže koliko je hrabar i odvažan, uporno pokušavati što prije realizirati Jarčevu ideju.

Bik i Jarac

Bik i Jarac će se lako razumjeti i uvažavati. Bik će općenito imati više strpljenja u životu, a Jarac će biti brži i inovativniji pri pronalaženju gotovo svih vrsta rješenja. S vremenom će oboje razviti jednake životne poglede, a moguće čak i investirati te zajedno pokrenuti posao.

Blizanci i Jarac

Blizanci i Jarac imaju vrlo različite osobnosti. Blizanci su slobodnog duha, vole izlaziti i biti okruženi ljudima. Jarac je, s druge strane, puno ozbiljniji i odgovorniji, zbog čega ga Blizanac smatra pomalo dosadnim. Ipak, kada odrastu, divit će se uspjesima onog drugog, ali i razviti poštovanje prema svojim drugačijim interesima i stilovima života.

Rak i Jarac

Rak podržava i poštuje Jarca, a Jarac štiti i u svemu podupire Raka. Iako su oboje svjesni da imaju različite poglede na život, ne dopuštaju da im to utječe na bratsko-sestrinski odnos. Jarac će biti skloniji natjecanju, ali do većih svađa neće doći. Oboje su vrlo razumni i brzo pronalaze kompromis, zbog čega će cijeli život ostati bliski.


Lav i Jarac

Lavov ekstravagantan karakter bit će teško razumljiv Jarcu dok bi Jarčeva ozbiljnost Lavu vrlo brzo mogla postati zamorna i nezanimljiva. Razlike u karakteru bit će vidljive još od vrlo rane dobi. Lav će uživati u svemu što ga dovodi u centar pozornosti, a Jarca će privlačiti intelektualne igre i zagonetke. Ipak, oboje su vrlo uporni i uspjet će u životu.

Djevica i Jarac

Ovaj par zemljanih znakova odlično će se slagati kao brat i sestra. Oboje su ozbiljni i vrlo organizirani, što će biti očito i u njihovoj najranijoj dobi. Dobro će se nadopunjavati, poštovati i jedno drugo braniti. Kao odrasle osobe će najvjerojatnije raditi zajedno ili pak satima razgovarati o svojim bogatim profesionalnim uspjesima.

Vaga i Jarac

Vaga i Jarac će se većinu vremena jako dobro slagati. Svijet vide na sličan način i prihvaćaju promjene, ali ipak imaju različite vještine i talente pa se neće natjecati. Dok je Jarac praktičan i poslovan, Vaga je sklonija dekoraciji, pisanju, plesu i glazbi. Povremeno će se svađati, ali će lako doći do kompromisa.

Škorpion i Jarac

Škorpion i Jarac će shvatiti djetinjstvo kao odličnu školu za postizanje velikih i boljih stvari u životu. Oboje će od najranijih dana fascinirati okolinu izjavama i maštovitim igrama. Međusobno poštovanje spriječit će svađe, a karakterne razlike ih nikada neće previše udaljiti. Kada odrastu, postoji mogućnost da zajedno osmisle dobar poslovni plan.


Strijelac i Jarac

U ovom će odnosu Jarac preuzeti ulogu ozbiljnijeg i odgovornijeg člana obitelji pa će Strijelac često imati osjećaj da mu je Jarac roditelj. Jarcu smeta Strijelčev nonšalantan odnos prema životu i obavezama, no slab je na njega pa će ga štititi pred roditeljima. Iako nikad neće biti posebno bliski, Strijelcu će mnogo značiti spoznaja da se na svog brata ili sestru uvijek može osloniti.

Jarac i Jarac

Brat i sestra Jarac će se savršeno razumjeti i u djetinjstvu postati najbolji prijatelji. Njihov jak intelekt bit će vidljiv i iz načina na koji se zajedno igraju. Najčešće će se pretvarati da vode veliku poslovnu tvrtku i imati bezbroj zanimljivih ideja. Okretat će očima na bajke, ali će jako voljeti znanstvenu fantastiku. Vjerojatno će uvijek ostati bliski.

Vodenjak i Jarac

Jarac i Vodenjak će imati zanimljiv bratsko-sestrinski odnos. Jarac će više voljeti samostalne aktivnosti dok će Vodenjak uvijek tražiti načine na koje biti dio veće skupine i dobro se zabaviti. Ovo dvoje često će se prepirati jer neće moći razumjeti zašto vide svijet baš toliko drugačije. No do ozbiljnijih konflikata ipak neće dolaziti.

Ribe i Jarac

Riba i Jarac su na prvi pogled prilično drugačiji, ali vrlo će brzo razviti međusobno povjerenje i poštovanje. Iako se možda neće često nalaziti u istome društvu, oboje će se ponašati izrazito zaštitnički jedno prema drugome. S vremenom će naučiti cijeniti talente i ciljeve onog drugog te se uvijek rado i u svemu podupirati.