NIKADA NIJE KASNO

Ima 107 godina i traži 23. muža

14.09.2009 u 12:42

Bionic
Reading

Malezijska superudavača koja je napunila stupce regionalnih novina kada se prije četiri godine udala po 22. put, i to za čovjeka 70 godina mlađeg od sebe, traži novog mladoženju. Naime, sadašnji joj se muž liječi od ovisnosti o drogama pa se stoljetni 'komad' pribojava da bi je mogao ostaviti zbog neke mlađe

Wook Kundor iz Malezije je pala u tipičnu krizu kasnih godina. Naravno da nije lako imati 107 godina i živjeti s mužem 70 godina mlađim od sebe.

Ženu koja ima 22 braka iza sebe muči ideja da bi je sadašnji izabranik, za kojeg se udala prije četiri godine i koji se trenutačno nalazi na odvikavanju od droga, mogao ostaviti zbog mlađe. Stvarno nezamislivo.

'U zadnje vrijeme prilično sam nesigurna', kaže žena starija od stoljeća izrazivši bojazan da će je tridesetsedmogodišnjii Muhamed ostaviti kada završi program odvikavanja. 'Razumijem da sam ostarjela. Nemam tijelo mlade žene koje može privući nekoga. Želja da se ponovno udam bijeg je od usamljenosti i ništa više od toga', veli Wook koja će skori muslimaski blagdan Eid ul-Fitr provesti sama.

Muhamed je zaljubljivanje u ženu-metuzalema svojedobno objasnio kao božju volju.