IZBJEGNITE AKO MOŽETE

Horoskopske kombinacije iz pakla

07.01.2014 u 09:50

Bionic
Reading

Odnosi i veze nisu tako jednostavni da bi se mogli svesti na svega par rečenica. Za detaljnu analizu slaganja s astrološkog aspekta, svakako su puno korisnije paralelne natalne karte, no i u kratkim opisima kriju se neke osnovne karakteristike koje vam mogu dati one prve smjernice. Pa pročitajte koje je kombinacije bolje izbjegavati

Ovan i Rak

Osobe rođene u znaku Ovna otvorene su i energične i ne slažu se najbolje sa znakovima koji su konzervativni i osjetljivi, poput Raka. Nisu potpune suprotnosti, no veza između Ovna i Raka bila bi frustrirajuća jer imaju različite prioritete.

Bik i Lav

Ovi znakovi su jako tvrdoglavi i imaju različite prioritete. Lavovi žele slavu i bogatstvo, a Bikovi stabilnost i sigurnost. Nijedna strana neće popustiti u raspravi i teško prihvaćaju promjene. Najbolje čemu se ova dva znaka mogu nadati je uzajamno poštovanje.

Blizanci i Ribe

Blizancima je nužna potpuna sloboda. Nemojte ih sputavati. Ribama pak treba stabilnost koju im Blizanci ne mogu pružiti. One žele život iz bajke ispunjen ljubavlju i posvećenošću. Među njima se može roditi snažna privlačnost, ali ona s vremenom nestane. To ne znači da Blizanci nisu sposobni biti u ljubavnoj vezi, no imaju se potrebu osjećati slobodno.

Rak i Vodenjak

Aktivan i uzbudljiv život Vodenjaka djelovat će privlačno Raku, no samo na početku. Ova veza će biti zabavna i uzbudljiva možda mjesec dana, a onda će prevladati Rakova potreba za obitelji i kućom. To će Vodenjaku brzo dosaditi i može dovesti do nevjere.


Lav i Djevica

Lavovi vole trošiti novac, a Djevice ga čuvati. Mnogim vezama dođe kraj zbog novčanih razmirica, a ekstravagantna i opuštena priroda Lava sigurno će doći u sukob s konzervativnom i mirnom prirodom Djevice.

Djevica i Blizanci

Djevica i Blizanci imaju jednostavno drugačije poglede na svijet. Djevice su vrlo ozbiljne i praktične, a Blizanci imaju dvostruku ličnost i ne mogu se ni za što odlučiti.

Vaga i Jarac

Želja za kontrolom koju posjeduje Jarac i potreba da sve uvijek bude po njegovom vjerojatno će iskoristiti Vaginu darežljivu i blagu prirodu. Jarčevi mogu biti promjenjiva raspoloženja i vrlo rezervirani za razliku od Vage koja je prilično otvorena po pitanju emocija. Premda je ovaj par potpuno različit, možda bi i mogao biti zajedno ako to baš želi i potrudi se.

Škorpion i Ovan

Škorpion i Ovan bit će u stalnom sukobu zbog svojih neovisnih priroda. Možda će ova veza početi eksplozijom strasti u krevetu, no vrlo brzo će doživjeti neuspjeh. Ovan je koketne prirode, a Škorpion ljubomorne.

Strijelac i Jarac

Strijelac se voli smijati i dobro provoditi. Jarčevi su prizemni i ponekad čak melankolični. Optimističan stav Strijelca može iznervirati Jarca i njihova je veza osuđena na neuspjeh.

Vodenjak i Bik

Ova je veza osuđena na propast i prije samog početka. Bikovi vole stabilnost, a Vodenjaci mogu biti svuda, vole brz tempo. Bikovi su izuzetno posesivni što se ne podudara s Vodenjakovom opuštenošću.

Ribe i Lav

Ribe su sanjari i vrlo osjetljivi što je u suprotnosti s entuzijastičnom prirodom Lava. Potreba za pažnjom koju pokazuju Lavovi može kod Riba izazvati osjećaj uzbuđenja.

Još neke kombinacije koje je bolje izbjegavati pročitajte na portalu B92