SRAMEŽLJIVI ILI OTVORENI?

Horoskop vam otkriva kakvi ste u ljubavi

30.04.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Svaki astrološki znak ima poseban 'ljubavni potpis' koji govori o tome na koji način poklanja ljubav i kako želi biti voljen. Neke osnovne smjernice mogu vam dati naznake toga jeste li sramežljivi, otvoreni ili pasivni kad je u pitanju ljubav

OVAN
Strast i vatrenost ključne su riječi njegova stila u ljubavi. Povodite se za svojim ukusom i nerijetko poduzimate konkretne mjere kad su u pitanju osjećaji. Hrabri ste i otvoreni u vezi i dozvoljavate drugima da saznaju točno na čemu su s vama.

BIK
Spori i senzualni, vi jako dobro znate koga i što želite. Vaša ljubav 'djeteta Zemlje' djeluje utješno i prizemljeno za sve koji se susretnu s vašim umirujućim dodirom. Odani ste i strpljivi u ljubavi i tražite od partnera da to poštuje.

BLIZANCI
Intelektualni susret nešto je što najviše vrednujete u ljubavi. Za vas je stimulirajuća i zanimljiva debata najbolji afrodizijak, jer cijenite inteligenciju i domišljatost iznad svega. Od partnera očekujete da vam parira u tome.

RAK
Sanjivi i intuitivni, više od svega želite biti u mogućnosti dijeliti osjećaje s partnerom i osjetiti povezanost i razumijevanje. Vi ste brižni i puni podrške i uživate u tome da brinete o osobi koju volite.

LAV
Kreativnim i zaigranim Lavovima u ljubavi je nužno potrebna strast. Vi volite zabavljati i biti zabavljeni u vezi, jer dosadu smatrate smrtnom presudom. Vaša priroda zahtijeva da budete u centru pažnje svog partnera ili biste brzo mogli izgubiti interes.

DJEVICA
Vaš analitičan, obziran i ponekad ćudljiv mentalni sklop zahtijeva partnera koji će vam pokazati koliko vas voli. Vi tražite redovne verbalne podsjetnike da mu je još uvijek stalo ili 'zaloge' ljubavi što vam uvijek može podići raspoloženje. Primanjem istovremeno postajete darežljivi.

VAGA
Romantični i društveni, uvijek smišljate originalne načine da ugodite partneru. Važno je da konflikte u vezi svedete na minimum, jer vam narušavaju osjećaj ravnoteže i harmonije pa u vezi preferirate primjenu diplomatskih pravila.

ŠKORPION
Vaša emocionalno intenzivna priroda zahtijeva duboku i snažnu povezanost s partnerom. Vjerojatno će vas najprije odbiti površnost, jer želite zaroniti ispod površine i istražiti sve kutke tajnovite strane vašeg partnera.


STRIJELAC
Raznolikost i avantura za vas su nužne u ljubavi. Entuzijastični ste i darežljivi u pokazivanju osjećaja i privrženosti, ali najbolje se snalazite u vezi u kojoj imate dovoljno prostora da lutate i istražujete nepoznate teritorije.

JARAC
Vi ste predan i pragmatičan ljubavnik i svoju ljubav izražavate više kroz djela, nego kroz emocije i riječi. Volite kod partnera ostaviti osjećaj da ste sposobni brinuti se za njega tako da se on ili ona osjećaju kao da imaju sve da bi im život bio ugodan.

VODENJAK
Sloboda i individualnost najvažniji su pojmovi kojima doživljavate ljubav. Vi ste inventivan i stimulirajući partner koji uvijek ima nešto novo i zanimljivo za ponuditi u vezi, sve dotle dok imate prostora biti svoji.

RIBE
Vaš emotivan i suosjećajan stil kojim volite dolazi iz dubine duhovne naravi. Prepuni ste ljubavi koju želite pokloniti i cijenite vezu u kojoj se osjećate sigurno kako biste otvorili svoje srce bez straha da će vas netko iskoristiti.