ASTROLOŠKA ANALIZA

Hoće li se Niko Kovač snaći u ulozi izbornika?

17.10.2013 u 17:34

Bionic
Reading

Novi hrvatski nogometni izbornik Niko Kovač rođen je 15. listopada 1971. u Vagi, znaku poznatom po diplomaciji, sklonosti suradnji i sposobnosti da sagleda sve aspekte nekog problema. Kovač je po mnogočemu karakteristična Vaga, koja se odlikuje šarmom, ljubaznošću i potrebom za ravnotežom. Miroljubiv je i ne voli izazivati sukobe, a nesuglasice nastoji riješiti mirnim putem

Utjecaj Vage zaslužan je za njegov dobar imidž u javnosti i voljenost od strane medija. Zagrljaj Sunca i Urana pokazatelj je nemira i sklonosti prema nepredvidljivim reakcijama, no istovremeno ga je obdario karizmom i izraženom osobnošću. Kovač u svlačionici uživa velik autoritet koji nije temeljen na strahu, već na ugledu. Mjesec u Djevici ukazuje da je promišljen, skroman i strpljiv.

Odlikuje se čvrstim karakterom i dosljednošću koji su do izražaja dolazili i u vrijeme kad je bio kapetan. Utjecaj Marsa u Vodenjaku govori da je protivnik sebičnosti na terenu i da vjeruje u važnost kolektiva. Položaj Venere u Škorpionu govori da je zahtjevan i strastven, ali i odan i požrtvovan. Ništa ne obavlja polovično, a kao sportaš je srčan borac, uporan i motivator.


Njegovo izvrsno poznavanje kadra i mogućnosti reprezentacije moglo bi označiti početak novog poglavlja za naš nogomet. Utjecaj planeta ukazuje da mu neće biti lako preuzeti ovu važnu funkciju. U vrijeme sljedećih utakmica reprezentacije koje su na rasporedu 15. i 19. studenoga, Kovač će proživljavati burno emocionalno razdoblje, no sigurno je da će dati sve od sebe da opravda povjerenje.