LAKE BOJE

Goran Bare pronađen u svom stanu u Utrinama, živ i zdrav

03.02.2014 u 19:54

Bionic
Reading

Do sada je javnost šokirao svojim kontroverznim načinom života, prepunim poroka s naglaskom na ovisnost o heroinu, no sve je nadmašio kad su ga jutros susjedi pronašli živog i zdravog

Baretovi susjedi primijetili su da se njihov poznati sustanar čudno ponaša u zadnje vrijeme. Budi se rano ujutro, odlazi van, vraća se s vrećicama s placa, šire se neki čudni mirisi pastrnjaka, mrkve i peršina iz stana, navečer se rano gase svjetla i uopće ne pušta glasna glazba. Danas im je prekipjelo njegovo ponašanje i čudni mirisi iz stana pa su mu provalili u stan. Imali su što vidjeti.

'Jedva sam ga prepoznala. Kad smo upali i vidjeli ga, mislila sam da je provalnik pa sam počela vikati Tko si ti? Tko si ti? Gdje je Goran? Što si mu napravio? No to je zapravo bio on. Kako bih ga i prepoznala onakvog urednog, lijepe boje lica i bez podočnjaka... Uopće nije sličio na sebe', objašnjava nam susjeda Grozdana iz stana 6b.

Kao da im njegov pristojan izgled nije bio dovoljno šokantan, Goran Bare si je baš kuhao čušpajz za ručak, pun povrća i pilećih bataka. Ugledavši svoje začuđene susjede, ponudio im je da ostanu na ručku.

Susjedi kažu da ne znaju kako će se oporaviti od iznenađenja koje im je danas pripremio Goran Bare kad su ga pronašli u urednom stanu kako si kuha ručak skroz živ i zdrav.