TKO BI ODOLIO PIZZI?

Gladni policajci pojeli dokaze

02.12.2010 u 10:08

Bionic
Reading

Dvojici gladnih policajaca vjerojatno je prisjela pizza koju su smazali na mjestu zločina nakon što se ispostavilo da su te pizze bile dokaz, a da je na kutiji bio napisan broj mobitela jednog od kriminalaca

Dvojica policajaca iz Hertfordshirea nisu se dobro provela na sudu nakon što se ispostavilo da su pojeli dvije pizze koje su prethodno naručili osumnjičenici u svoju kuću. Policajci su, naravno, trebali shvatiti da su pizze dokaz o mjestu boravka kriminalaca, kao i to da im pripada broj mobitela zapisan na jednoj od kutija.

Pizze je naručila banda koja je namamila dilera, kojeg je mučila i opljačkala, no uspio je pobjeći kroz prozor i alarmirati policiju. Ipak, napadači su pobjegli prije nego što su prva dva policajca stigla na mjesto zločina, prethodno naručivši pizzu.

Vrlo brzo stigao je i dostavljač noseći dvije pizze koje su policajci 'otkupili' za nižu cijenu i smazali na licu mjesta. Kutije su bacili na stražnje sjedalo službenog automobila i tek su naknadno pronađene te su poslužile kao dokaz koji je kriminalce povezao s kućom, odnosno mjestom zločina.