NADNARAVNI KUĆEPAZITELJ

Duh držao lopova tri dana bez hrane i vode

15.12.2008 u 14:00

Bionic
Reading

Ništa ljepše nego kad vam u odsutnosti imovinu čuvaju duhovi. Lopov u Maleziji tri dana ostao je zarobljen bez hrane i vode u kući koju je odlučio opljačkati. Kaže da mu duh nije dao pobjeći

U Maleziji imaju nadnaravnu podršku protiv pljačkaša. Nakon što su otišli iz grada na proslavu muslimanskog blagdana Hari Raya Hari, vlasnici kuće koja je pretvorena u mali dućan u mjestu Kampung Binjai po povratku su zatekli lopova na podu. Tridesetogodišnji muškarac pljeskao je rukama u agoniji što je znak molbe za oprost.

Ne samo to, ispostavilo se da nije ništa jeo ni pio puna tri dana. Naime, kako je ispričao policiji, nakon što je ušao kroz stražnja vrata, u trenu je oslijepio. Nakon početnog šoka pokušao je pobjeći van, no nakon svakog približavanja vratima neka nadnaravna sila bacila bi ga ponovno na pod.

Lopov koji je uzaludno zvao u pomoć dodao je da mu je to prvo takvo iskustvo.

Vlasnici su umjesto policije, prvo pozvali hitnu pomoć, a prijavu su podnijeli tek kada je nesretnik bio prikladno smješten. Stanje mu je sada stabilno, koliko to može biti nakon serije duhovitih nokauta.