NASTUP U ŠOPING CENTRU

Dječica zapjevala prostu verziju božićnih pjesama

29.12.2011 u 08:01

Bionic
Reading

De Opvoedingslijn je flamanska služba telefonske pomoći roditeljima s problematičnom djecom. Prošle godine su se promovirali zgodnim skečom u trgovačkom centru, a ove godine im je pomogao zbor malih anđela koji su pjevali božićne pjesme – s potpuno novim i vrlo neugodnim riječima

Božić je čarobno vrijeme. Svuda vise ukrasi. Sve je u veselim bojama. A u jednom trgovačkom centru u Belgiji okupio se čak i dječji zbor i svojim zvonkim glasovima odlučio uljepšati blagdanske dane. Čarolija je za posjetitelje doduše potrajala samo dok nisu pažljivo počeli slušati riječi koje su pratile tradicionalne božićne melodije.

De Opvoedingslijn je flamanska služba telefonske pomoći roditeljima s problematičnom djecom koja se prošle godine promovirala zgodnim skečom na razglasu u trgovačkom centru, a ove godine su im u pomoć priskočila djeca koja su u Ghentu zapjevala kojekakve neugodne tekstove uz božićne melodije.

Nakon što su prolaznici shvatili da 'mali anđeli' umjesto normalnih riječi 'Tihe noći' pjevaju stvari poput 'drogiramo se s prijateljima i ukrali smo pivo' mnogi su se počeli smješkati, no kod drugih je to izazvalo negodovanje i odlaske dok su neke majke nastavile slušati i samo pokrile uši svog djeteta.

Osim zbora koji je izvodio u trgovačkom centru nitko nije bio dio promocije, već se radilo o slučajnim prolaznicima koji su ostali izbezumljeni neugodnim riječima sve dok na kraju djeca nisu otpjevala i o čemu se radi te broj službe telefonske pomoći roditeljima s problematičnom djecom