BAŠ ZAKON

Divlji party u policijskoj stanici

15.12.2009 u 10:18

Bionic
Reading

Tri su policajca ukorena i premještena na dužnost u drugu policijsku stanicu nakon što su ih preveslale mlade cure koje su priveli u subotu, i to tako što su se polugole slikale u stanici zagrnute policijskim uniformama, a fotografije potom objavile na Facebooku

Fotografije koje su se pojavile na Facebooku prikazuju oskudno odjevene studentice u policijskoj opremi u svlačionici, oklopnom vozilu i naslonjene na patrolni auto nakon što su privedene.

Osamnaestogodišnje Aby Vyse, Grace Slights, Giorgia Spencer i Susie Mandleberg slikale su za vrijeme kratkog posjeta policiji, a gospođica Vyse slikana je i kako isprobava policijske čizme u muškoj svlačionici.

Glasnogovornik policije u Staffordshireu izjavio je da se ispričava za incident i priznao da nisu uspjeli kontrolirati razuzdane tinejdžerke. Navodno je pokrenuta interna istraga, a trojica policajaca premještena su na druga radna mjesta.
 
Zamjenik načelnika policije Mick Harrison kaže da su djevojke provele 45 minuta u policijskoj stanici koja se smatra jednom od najsigurnijih u Staffordshireu.

'Nevjerojatno je da se to uopće dogodilo u policijskoj stanici', kaže glasnogovornik Saveza poreznih obveznika.