BABA VANGA PREDVIDJELA

Čeka nas strašna poplava i bolest gora od AIDS-a u 2014.

18.12.2013 u 17:17

Bionic
Reading

Razni proroci već sad znaju što će se događati 2014. Kao i uvijek – crno nam se piše

Do sada nepoznata proročanstva najpoznatije bugarske vračare, pokojne Babe Vange, objavio je ruski radio Ukrajina koji emitira iz Kijeva. Sadržaj nije za plašljive, piše srpski Kurir

Prema Babi Vangi, čeka nas poplava kad će ploviti rijeka leševa, te pošast u obliku užasne bolesti koja će ponajviše napadati muškarce. Treće proročanstvo vezano je za Bugarsku i (tko bi rekao!) dobro je – visoki čovjek iz inozemstva će nakon svibnja povesti tu državu u bolji život.


Vangina do sada nepoznata proročanstva skupio je ukrajinski putnik i poduzetnik Anatolij Lubčenko koji je s proročicom razgovarao kratko prije nego je preminula. Slijepa starica predvidjela je bolest goru od AIDS-a od koje će ljudima izbijati čirevi i otpadati im koža.

Baba Vanga navodno je točno predvidjela teroristički napad 11. rujna u New Yorku, smrt princeze Diane, te čak i vlastitu smrt.

S druge strane, prorok Peter Dunov predviđa zemljotres nakon kojeg će uslijediti potpuni kolaps Grčke koji bi trebao donijeti prosperitet Bugarskoj.