MA NEMOGUĆE...

Bizarnosti koje muškarci smatraju romantičnima

13.02.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Muškarci su vrlo jednostavni. Dokazalo je to i novo istraživanje prema kojem iznošenje smeća, pripremanje šalice kave ili spuštanje zahodske daske nakon obavljanja nužde muškarci smatraju vrlo romantičnim gestama. Naravno, to što su jednostavni ne znači da su u pravu

Anketa, koju je među više od 2.000 ljudi proveo lanac dućana Sainsbury's, otkrila je da su muškarci u povelikoj zabludi kad smatraju da su odrađivanjem svog dijela kućanskih poslova zapravo jako romantični. Na pitanje koja bi to bila romantična gesta koju bi učinili za partnericu navodili su peglanje, kuhanje večere i dozvolu da partnerica drži daljinski.

No apsolutni pobjednici u zabludama nalaze se među deset posto ispitanika koji smatraju da je spuštanje zahodske daske romantična gesta, a neki bi u tu kategoriju svrstali suzdržavanje od puštanja vjetrova u krevetu.

Naravno, i žene su dale svoje mišljenje. Njihovi su odgovori ponešto drugačiji, a najvećim se dijelom svode na bombonijeru ili večeru uz svijeće.

Najbizarnije stvari koje muškarci smatraju romantičnima:

1.Peglanje
2.Pranje suđa
3.Iznošenje smeća
4.Iznenadni prilazak partnerici odostraga
5.Čišćenje stola poslije jela
6. Suzdržavanje od puštanja vjetrova u krevetu
7.Pristanak na gledanje romantične komedije
8.Ponuda da napravi šalicu čaja/kave
9. Dozvola partnerici da gleda što želi na TV-u
10.Stavljanje rublja na pranje

Stvari koje žene smatraju romantičnima:

1.Kuhanje bez prethodne najave i pitanja
2.Slušanje o njezinom danu na poslu
3.Ponuda da će čuvati djecu dok je ona u šopingu
4.Držanje za ruke u javnosti
5.Ostavljanje ljubavnih poruka po kući
6.Sjetiti se godišnjice
7.Poljubac na izlasku iz kuće
8.Izrada CD-a s njezinim omiljenim pjesmama
9.Pridržavanje vrata
10.Pripremanje kupke za nju

'Muškarci i žene imaju prilično različite poglede na romantiku i čini mi se da su muškarci stvarno s Marsa, a žene s Venere. Zabrinjavajuće je zapravo da muževi i dečki misle da su romantični kad puste partnericu da gleda sapunicu na televiziji, a zapravo su samo ljubazni. Nadamo se da će muškarci primijetiti ovo istraživanje na vrijeme pa se možda i iskupiti na Valentinovo', rekao je glasnogovornik Sainsburyja.