LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Bik

04.07.2013 u 11:24

Bionic
Reading

Bik

Najbolja prilika za ljetnu romansu neće se pojaviti prije 22. srpnja, ali sigurno će biti vrijedna čekanja. Ne samo da će tada Merkur biti u direktnoj poziciji, nego će i Venera, vaš vladajući planet ljubavi, ući u petu kuću romantičnih susreta i prave ljubavi. Ovaj tranzit obećava da ćete do 16. kolovoza biti nevjerojatno sposobni privući prilike za romansu. Još je bolja činjenica da će se 2. kolovoza Venera i Mars naći u seksi zagrljaju, a to će vam pomoći u strastvenoj komunikaciji s nekim tko vam je zapeo za oko.

Po prirodi ste vrijedni i radišni pa biste se ovo ljeto trebali počastiti lijepim odmorom. Cijele prve polovice 2013. radili ste marljivo i trebali biste se nagraditi i razmaziti ugodnim godišnjim. Odaberite mjesto na kojem ćete osim odmora moći uživati i u ponudama korisnim za obnavljanje tijela i zdravlja. Luksuzni spa mogao bi biti savršen odabir.

Uživajte u finoj hrani, luksuznim tretmanima i vremenu odvojenim samo za sebe. Ostavite računalo kod kuće i opustite se. Ljudi rođeni u znaku Bika trebali bi pripaziti na zdravlje ovo ljeto.