MALA SRETNICA?

Beba rođena 10. 10. u 10 sati i 10 minuta

12.10.2010 u 09:46

Bionic
Reading

Niamh Bond rodila se osam tjedana prerano, u 10 sati i 10 minuta, 10. listopada, 2010. Štoviše, u trenutku djevojčina rođenja na satu je bilo čak i deset sekundi

Mala Britanka Niamh Bond teška tri kilograma i trideset pet dekagrama rodila se u bolnici Good Hope 10. listopada u deset sati i deset minuta ujutro. Njezina dvadesetogodišnja majka Keelie Hearne iz Kingstandinga u Birminghamu rodila ju je osam tjedana prerano, no na sekundu točno, ako nju pitate.

Keeliein partner Dean Bond stigao je, naravno, deset minuta prije nego se mala Niamh rodila. Djevojčica će ostati na specijalnoj njezi još neko vrijeme, no očekuje se kako će moći kući u studenome.

'Svakako se radi o datumu koji će se pamtiti, a sada je još više poseban, jer se rodilo moje prvo dijete koje nisam očekivala ovako rano. Sva je sitna i prekrasna', rekla je Keelie Hearne.

'Sve je pomalo nevjerojatno. Stigla je potpuno raširenog vrata maternice i već je tiskala. Tik prije deset sati i deset minuta pojavila se glavica, a dijete je bilo u potpunosti izvan majke točno u deset sati i deset minuta. Jedan od pedijatara onda je shvatio da je na satu bilo i deset sekundi', rekla je koordinatorica apartmana za porode u bolnici Good Hope Dawn Grix