ILI LETEĆE NEONKE?

Astronom snimio NLO u obliku cigare

15.11.2012 u 12:28

Bionic
Reading

Neobičan svjetleći objekt cilindričnog oblika u Pike Countyju u Kentuckyju ostavio je tisuće ljudi zbunjenima nakon što je letio gotovo dva sata na vedrom nebu

Amaterski astronom Allen Epling snimio je i fotografirao neobičnu letjelicu oblika cigare. Procijenio je da je neidentificirani objekt letio na 30.000 metara visine, dvostruko više od visine koju dosežu komercijalni avionski letovi.

Letjelica je izazvala oduševljenje među ufolozima, s tim da mnogi, naravno, nude objašnjenje da se radi o svemirskom brodu s Ashtara, mjesta s kojeg su, mnogi ufolozi vjeruju, već stigle neke poruke na Zemlju.

Jose Ignacio Contreras, koji vodi blog Ashtar Command Crew, rekao je da Eplingov video pokazuje 'nešto što izgleda kao dva svemirska boda tijekom dana'.

Epling je pak opisao da objekti izgledaju kao 'dvije fluorescentne žarulje, jedna do druge, koje su toliko jako sijale da se činilo da se spajaju.'

Policija je objavila da su primili više poziva i upita u vezi letećeg objekta, ali ga nisu mogli locirati. 'Primili smo nekoliko poziva vezanih uz to, ali naši nisu mogli locirati nikakvu letjelicu na nebu', rekao je načelnik policije.