POZNATIJI SU OD VAS

10 najpopularnijih pasa na Instagramu

28.07.2014 u 14:37

Bionic
Reading

Nekad smo imali Garfielda, Lassie i Beethovena, a danas, zahvaljujući društvenim mrežama, imamo cijelu plejadu popularnih ljubimaca. Za neke od njih možda niste čuli, no sigurni smo da imaju nebrojeno više fanova od vas, a evo i zašto

Maru Taro
Petogodišnji Maru Taro, pasmine shiba inu, iz Japana ima 918.020 fanova. Putuje posvuda sa svojim vlasnicima i uživa u društvu, kako ljudi, tako i pasa. Čak mu teško ne pada ni fotografiranje sa strancima jer je pravi pozer, a njegovoj je popularnosti vjerojatno najviše pridonio njegov stalan, uvijek prisutan osmijeh!
Profil na Instagramu:instagram.com/marutaro



Momo

Posve je jasno da se na popisu mora naći bar jedan granični koli s obzirom na to da se radi o nevjerojatno poslušnim psima. Momo je petogodišnjak iz Sudburyja u Ontariju, ima 227.902 fana i obožava avanture. Da spomenemo samo jednu - kad je pokušao pomoći rakunu koji im je ušao u dvorište i zaglavio glavom u praznoj tegli putra od kikirikija. Zbog toga je glavna djevojka u njegovom životu, rotvajlerka Nova, bila jako ponosna. Momo se obožava igrati skrivača s vlasnikom i ne buni se zbog fotografiranja.
Profil na Instagramu:instagram.com/andrewknapp

Cisco
Cisco je zlatni retriver i možda vam je poznat po svojoj knjizi ‘Cisco, The Gentleman Years’, u kojoj je dokumentiran njegov život s obitelji u Njemačkoj. U travnju je njegova vlasnica objavila da je uginuo u 15. godini, no kako im je dom bez psa bio prazan, uskoro su dobili novog ljubimca - Edgara. On je udomljen i, kako se može vidjeti po fotografijama, uskoro će i on postati internetska zvijezda.
Profil na Instagramu:instagram.com/ciscolo

Ginny
Jack Russell terijeri također spadaju u iznimno fotogenične i vesele pasmine, a ni Ginny nije iznimka. Živi u Oxfordu u Velikoj Britaniji, ovisna je o zagrljajima i spavanju, luda je za slaninom, a čak se voli oblačiti u smiješne kostime. Kad je na otvorenom, uglavnom se bavi uništavanjem drvenih štapova i jurcanjem s najboljom prijateljicom Missi.
Profil na Instagramu:instagram.com/ginny_jrt

Bodhi
Njujorški pas Bodhi, pasmine shiba inu, maneken je i model za mušku odjeću. Bodhi je do sada nosio razne kombinacije - od svakodnevnih do večernjih kompleta - a karijeru je podigao na profesionalnu razinu kada je počeo nositi odjeću Salvatorea Ferragama, Coacha, Toddyja Snydera, ASOS-a te mnogih drugih. Pred ovim četverogodišnjakom, koji zasad na Instagramu ima 141.609 fanova, sigurno je blistava karijera!
Profil na Instagramu:instagram.com/mensweardog

Boo i Buddy
Boo je već davno osvojio internet, no sada to radi u paru s Buddyjem. Oni su vjerojatno najomiljeniji duo na Instagramu s 417.548 fanova. Osim preslatkih umiljatih zagrljaja koje dijele, kostima u koje se vole oblačiti i bizarnih frizura kojima su ponekad počašćeni, još je puno razloga zašto ih pratiti na Instagramu.
Profil na Instagramu:instagram.com/buddyboowaggytails

Trotter
Francuski buldog Trotter obožava šešire i kape, svih vrsta i veličina. A ni naočale mu nisu strane. Nas i još 198.744 ljudi, koliko ga prati na Instagramu, fascinira njegova mirnoća za vrijeme snimanja.
Profil na Instagramu:instagram.com/trotterpup

Tuna
Tuna će vam se sigurno uvući pod kožu jer njegov profil na Instagramu @tunameltsmyheart prati 889.317 ljudi! Poseban je po facama koje, naravno, nenamjerno radi, a pri čemu mu ‘ispadaju’ zubi. Tuna je iznimno umiljato pseto koje se voli zavlačiti pod deke, a onda škicati što se dešava. Provjerite!
Profil na Instagramu:instagram.com/tunameltsmyheart

Maddie
Maddie je ptičarka i glavna je glumica profila @thiswildidea na Instagramu. Premda vlasnik profila objavljuje i druge fotografije, u središtu zbivanja je Maddie. U kakvim ju je sve pozama ulovio objektivom, doista je to fascinantno.
Profil na Instagramu:instagram.com/thiswildidea

Theo
I za kraj, kombinacija djece i pasa. Jessica Shyba ima profil @mommasgonecity na kojem objavljuje fotke svoje djece s obiteljskim psom Theom, a njihove su igre, spavanja, zagrljaji i poljupci naprosto neodoljivi. Vjerojatno je zato i prati 469.148 ljudi!
Profil na Instagramu:instagram.com/mommasgonecity