MMM... A KAK' SE ZOVEŠ?

10 naj pogrešnih izjava za vrijeme seksa

31.10.2010 u 09:50

Bionic
Reading

I tako, u 18. minuti penetracije odlučili ste se leksički izraziti pa strastveno ispalite ime svoje bivše. Ili je ona primijetila da ti faca baca malo na Veldina Karića kada se grčiš. Evo nekoliko stvari na koje trebate pripaziti ako želite izbjeći napade impotencije i frigidnosti u trenucima kada vam najmanje trebaju

Ime bivšeg
Istina, svi su bili u nekim vezama prije, a vjerojatno će i poslije, no imena bivših mogu unijeti blagu dekoncentraciju u trenutku izmjene tjelesnih tekućina i završiti prilično suho. Objašnjenje da je sve to bilo nesvjesno automatski samo još pogoršava stvar jer nam se lapsusi događaju u trenucima kada smo lagano odsutni. Sad pitanje za milijun kuna - što je gore: Ideja da ti se bivši partner mota po glavi u trenutku seksa ili da se seksaš toliko rastresen pa ti se dešavaju takvi ispadi?

Kriva usporedba
Vjerojatno imaš genijalnu moć zapažanja, ali bilo kakvo uspoređivanje u golišavim trenucima ispada više ili manje loše. Ma da joj kažeš da ima tijelo kao Claudia Schiffer u najboljim danima ili da te ona usporedi s najzgodijim tipom iz uzbekistanske nogometne lige, još uvijek tu nešto ne štima. Želimo biti jedinstveni, posebni, bez konkurencije, a ako već moraš bacati asocijacije, upotrijebi nešto iz bajki i mitova. Ono, imaš noge kao djevojčica sa šibicama.

Zabranjeno sjećanje
Također nije uputno prisjećati se bivših ševa. Bilo da ih bojite roza ili crnom bojom, sama ideja da je vaše tijelo nekad negdje pripadalo drugome nije nešto probavljivo osobi koja je zaljubljena u vas. Štoviše, ako kažeš da je bilo bez veze, mislit će da lažeš, a ako kažeš da je bilo genijalno, bit će isfrustirana svaki put kad spusti gaćice. Ako kažeš... Ma ne. Začkomi.

'Baš si se mogla obrijati'
Komentari na izgled, izjave tipa što ti se sviđa, a što ne, imaju smisla dok lijeno srčeš neku popodnevnu pileću juhu, usput radi televizor, a draga ti vadi pržene srdele iz tave. Onako, usput joj natukneš svoje preferencije po pitanju međunožnog dizajna, boje gaćica ili čega već. Kao nema to veze s njom, nego eto, općenito metafizički razmišljaš. Dobacit joj nešto na tu temu kad je gola pod tobom gore je nego da je netko izdepilira motokultivatorom. Nemoj, pliz.

'Hoće li to već jednom?'
Kako i sa svim stvarima oko kojih smo grozničavo nestrpljivi, iščekivanje se vrlo brzo pretvara u iritaciju ako stvar potraje duže od planiranog. Ženski pogled koji vam govori 'pa, dobro, hoće li to već jednom?' dok se s tebe znoje posljednji atomi nade da bi ipak negdje u budućnosti mogao i svršiti, i nije neka turbo podrška. Što god pokojni James Brown mislio, ipak još nismo dosegli sljedeću stepenicu evolucije kada ćemo postati seks mašine.

'Ti to nikada nisi radila?'
A onda si se primio cijevi za usisavanje, let-lampe i kahlice s riječima da si odlučio malo osvježiti seksualnu rutinu. Cura izbeči oči, od strave joj otpadnu bradavice, a ti joj ljupko dobaciš: 'A ti to još nikada nisi radila?' Upiti na temu jesi kada što, kako i kome u seksualnoj domeni vrlo lako kod drugoga stvara dojam da je učinio nešto previše ili nešto premalo. Da ispada ili jumfer ili kurviš. Sačuvajte progresivne ideje i pitanja za manje osjetljive trenutke.

'Mogli bi bez svjetla'
Ima žena koje su sramežljive i nesigurne u vezi svojeg izgleda, mada izgledaju sedamnaest puta bolje od svoje bliže i dalje okoline, te im padne na pamet bezbožna pomisao da bi mogli ugasiti svjetlo prije hopcupanja. A onda, ima onih koje izgledaju sedmanaest puta gore, pa vama padne na pamet ideja da ga ugasite. Šalu na stranu, nitko nije takva muška svinja, nego ono... Ima gro totalno romantičkih i dubokoumnih muškaraca koji vole mrak, tamu, nevidljivost. Žele se posvetiti duhovnoj strani seksa i svaki pogled prema vašoj tjelesnoj pojavi samo bi unazadio taj pjesnički zanos.

Stalno propitivanje
Jel' ovako OK? Da li dobro radim? Da tako nastavim ili...? Pa pogledavanje prema njenoj faci da provjeriš da li uživa 94,2 ili 95,7 posto, pa sve nešto anatomski, doktorski napipavaš kao da je žena fliper, a ti čekaš da ti se na ekranu ispiše rekordni broj bodova. Ukratko, ne gnjavi. Seks nije razgovor s liječnikom na sistematskom pregledu. Ako ne možeš intuitivno skužiti reakcije njenog tijela i nemaš feeling za žensku seksualnost, odi doma crtat grafove.

Bacanje fora
Da, čuo si super vic i puknuo te flash za podrapat se od smijeha, ali sačuvaj ga za kasnije. Odlično će sjesti u onih 15 minuta post-orgazmičke depresije. Za vrijeme reproduktivnih radnji višak smijeha će ubiti magiju trenutka, baš kao što bi to učinilo i prepričavanje sto i jednog razloga zašto si u krizi. Osim ako ti ševa već odavno nije usputna multitasking razbibriga. Recimo, doggy style je dušu dao za gledanje Dnevnika.

'A...kak' se zoveš?'
Ako nije lapsus, vjerojatno najpogrešnija izjava za vrijeme seksa.