BIOLOGIJA ZA NAPREDNE

10 naj genitalija koje su ušle u povijest

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Hoće čovjeka razočarati činjenica da postoje spolni organi koji su ostavili veći trag u kolektivnom sjećanju nego nečiji životni opusi, ali ova je rubrika vjerojatno zadnje mjesto gdje ćemo roniti suze nad poremećenim ljestvicama vrijednosti. Da njih nema, ostali bismo bez posla. Stoga bacimo oko na muške i ženske genitalije što su se kvalificirale u domenu svjetskih rekorda, ako već ne i opće kulture
listverse.com

listverse.com

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Juan – dvocijevka
Portugalac Juan Baptista dos Santos rodio se polovinom 19. stoljeća, no polovice definitivno nisu nešto po čemu je ostao zapamćen. Upravo suprotno – čovjek je proveo život u znaku broja dva. Tzv. srećković, Juan je imao dva potpuno funkcionalna penisa. Doduše, imao je i četiri noge, od koje su mu dvije visile ispod testisa, spojene, zakržljale i bez motoričkih kapaciteta. Anali zbore da je tip bio seksualno nezasitan i da je za vrijeme kopulacije koristio obje alatke. Posao bi prvo odradio jednom, potom drugom.

Blanche – dvije vagine

Providnost je htjela da srodna duša obdarenog Portugalca bude rođena u istom povijesnom periodu. Francuskinja Blanche Dumas ophodila je Pariz u to vrijeme nudeći dvostruke seksualne usluge, s obzirom na to da je imala dvije vagine. Pogađate, dupla porcija došla je sa svojom cijenom, baš kao i u Juanovom slučaju. Žena je, osim normalnih, imala dvije zakržljale dojke, baš kao i treću disfunkcionalnu nogu zakvačenu za mišić karlice. Legenda zbori da su se Juan i Blanche sreli jedne ljetne noći u francuskoj prijestolnici...

Sve za umjetnost
Carolee Scheeman 1975. vaginalno se urezala u povijest suvremene umjetnosti performansom u kojem je izvadila rolu papira iz mračnih dubina spolovila i pročitala na njoj napisani tekst. Nazvan 'Interior Scroll', rad je danas izložen u muzeju kao dokaz da umjetnost ne bira sredstva ni organe, kao i to da i vi možete neposrednoj okolini klitorisa dati vječni smisao i kulturno obrazovati buduće generacije.

listverse.com

listverse.com

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


John Holmes
Čovjek koji je pornoindustriji 70-ih i 80-ih dao auru biološkog fenomena, John Holmes nije se mogao nositi s teretom slave svog veseljka. Po mnogima, vlasnik najdužeg, najdebljeg i najtvrđeg oruđa golišave industrije, Holmesa je dotukao kriminalni život i trušenje teških droga, a CV je zaokružio sidom od koje je naposljetku i umro. Odradio je oko 2.500 filmova, a i inspirirao njih par, poput 'Boogie Nightsa' i 'Wonderlanda'. Malo neočekivano, ali nitko mu nikada nije precizno izmjerio promjer i dužinu međunožnog valjka s kojim se otkoturao u legendu. Prva mu se žena zaklinje u 10 inča (25,4 cm), menadžer u 13 (34,3 cm), a sam Homes, naravno, u 15 (38,1 cm). Nota bene, tip navodno nikada nije mogao postići punu erekciju. Kolege su to stručno objašnjavale: da mu se sva krv slije dolje, ostao bi bez svijesti.

Rasputin
Ruski mistik, iscjelitelj i seksualna zvijer Grigorij Rasputin tretirao je mnoge dame u krugovima cara Nikolaja II svojim nadljudskim talentima, od kojih je najviše stršio onaj u gaćama. Ubijen je u zaplotnjačkoj aferi 1916. Rasputinu su navodno odrezali glasovito spolovilo kojem se potom gubi trag. Prema iskazivanju svjedoka, zapravo većinom svjedokinja (premda se mistik nije libio muške ljubavi), penis mu je bio toliko moćan da je unesrećene plemkinje dovodio do orgazmičke nesvjestice. Tip koji ga je naposljetku upucao, a bio je i njegov ljubavnik, Feliks Jusopov, objasnio je tajnu Rasputinovog genitalnog uspjeha. Na kiti je imao strateški, vrhunski pozicioniranu kvrgu.

listverse.com

listverse.com

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


Škotski ponor
Ann Swan iz Škotske ušla je u opću kulturu s najopćenitijom vaginom ikada. Oliti najširom, ukoliko vam obujam glave od 49 centimetara, koliko je izmjereno njezinom gigantskom djetetu po rođenju, išta govori. Maksimalno proširenje uterusa je za normalnu žensku jedinku oko 10 centimetara. Swanova je, prema procjeni, išla i preko 15. Što još reći, bila je visoka oko 230, a muž joj 241 cm i do dan danas ostali u najviši bračni par u povijesti te bogomdane institucije. O dubini samo sanjaj, rekao bi Mak Dizdar.

Michelangelov David

Vjerojatno najkontroverzniji penis povijesti umjetnosti, spolovilo na Michelangelovu Davidu sablažnjavalo je viktorijanske dame, a posebice one u kraljevskim krugovima. U 19. stoljeću moralno nabrijani Britanci mahom su odsijecali genitalije muških skulptura, no Davidova replika u muzeju South Kensington zbog svog renomea ostala je pošteđena. Ipak, pri svakoj posjeti kraljice Viktorije i uglednih gospođa, na međunožje mu je bio obješen smokvin list. Kuriozitet, Michelangelov David je neobrezan, potpuno suprotno židovskoj tradiciji, no jednako tako potpuno u skladu s načinom na koji su renesansni umjetnici prikazivali ud.

Vagina koja to nije
'Susan' je 1983. postala slavna zbog sindroma kongenitalnog nedostatka koji pogađa jednu od 4.000 žena. Nešto preciznije, nije imala vaginu. Sva ostala vanjska strateška mjesta bila su iskrojena po najboljoj i svima nam dragoj recepturi, no umjesto vulve bilo je tek neznatno udubljenje. Žene bez vagine obično nemaju ni maternicu. 'Susan' je, pak, vođena metodom dilatacije, prokrčila put i postala uzor svima koje je zapalo slično stanje.

listverse.com

listverse.com

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


Nabildano do boli
Tatjana Koževnikova očito je furala vaginu u teretanu zadnjih godinu-dvije i ne biste joj se htjeli zateći među nogama u krivom trenutku, osim ako vas ne puca ideja da vam joystick poprimi oblik slova L. Konkretno, žena ima toliko nabildanu mačkicu da njome diže 14 kila posebno dizajniranih utega. Spolovilo ju je čak ufuralo u Guinnessovu knjigu rekorda. Ne znamo... Možda se stvarno obistinio horor mit o zubatoj vagini koja hoda okolo i proždire nježno tkivo muškosti, kao što nam je to pokušala predstaviti tinejdžerka Dawn O'Keefe u filmu 'Teeth'.

Ultimativna mikrofonka
Ako mislite da ste se nagledali šuma i raslinja po kolekcijama švedskih akcića iz sedamdesetih i osamdesetih, a koje su vam starci skrivali po ormarima, onda ne znate apsolutno ništa o Maoni Vi iz Cape Towna. Da znate, skužili biste da su šumovite tete iz davnih dana glatke kao brazilski putar. Maoni je furala muf duljine preko 70 centimetara. Koje su se samo dredloksice tu dale složiti... Pa pundža, pramenovi, kečkice. Da mačkica - to je bilo drito mošusno govedo.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi