ministrica na ledu

Žalac još ne zna hoće li biti na listi HDZ-a

  • V. P. P./Hina
  • Zadnja izmjena 04.04.2019 10:58
  • Objavljeno 04.04.2019 u 10:58
Bionic
Reading

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac izjavila je u četvrtak da još nema informacija o tome hoće li biti na HDZ-ovoj listi za EU izbore

'Nemam još informacija o tome hoću li biti na listi HDZ-a za EU izbore. Vidjet ćemo', kazala je Žalac koja je zajedno s ministrom turizma Garijem Capellijem posjetila sajam 'Hrvatski otočni proizvod' na Trgu bana Josipa Jelačića.

Nakon slučaja prometne nesreće kada je bez valjane vozačke dozvole automobilom udarila dijete te afere s luksuznim Mercedesom koji je bio parkiran u dvorištu njenih roditelja, a potom i izjava da joj netko unutar HDZ-a podmeće, mediji su počeli spekulirati da je njezina pozicija na HDZ-ovoj listi za EU izbore upitna.

Žalac je potvrdila da bi HDZ trebao predstaviti listu za EU izbore do kraja tjedna.

  • +5
Gabrijela Žalac daje izjavu o Mercedesu Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Novinarima ispred Banskih dvora nije željela komentirati to što je Državno odvjetništvo objavilo kako potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić nije probio istragu u aferi 'elitna prostitucija' iz 2011. davajući informacije osumnjičenima da su pod policijom prismotrom.