NESREĆA KOD DINAMOVOG STADIONA

Ženu ubola osa pa se autom zabila u tramvaj i smrtno stradala

04.06.2023 u 21:31

Bionic
Reading

61-godišnja vozačica je smrtno stradala nakon što se u subotu oko 21.20 sati automobilom zabila u tramvaj linije 4 na Maksimirskoj cesti u blizini Dinamova stadiona u Zagrebu

Kako neslužbeno doznaje 24 sata vozačica je kratko prije prometne nesreće pretrpjela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Navodno je upravo njezino teško zdravstveno stanje uzrok prometne nesreće i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

'Automobil je odjednom iz lijevog traka prešao u desni, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali rezati vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su ju uspjeli izvući iz potpuno smrskanog automobila', rekao j eočevidac koji je svjedočio nesreći.

Zagrebačka policija je izvijestila da se vozačica Mercedesa zagrebačkih registracija kretala cestom u smjeru zapada, ali je potom, iz neutvrđenih razloga, kraj kućnog broja 128 prešla u suprotan smjer i naletjela na tramvaj koji je vozio prema Dubravi.