u mostaru

Zaštitari brutalno pretukli Dubrovčanina i dvojicu Splićana, jedan teže ozlijeđen

18.12.2023 u 13:16

Bionic
Reading

Dubrovčanin i dvojica Splićana pretučeni su u noći na nedjelju u napadu zaštitara u noćnome klubu u Mostaru, izvijestili su u ponedjeljak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije

Policiju je o izgredu izvijestio liječnik hitne pomoći koji je rekao da su se za pomoć obratile osobe sa ozljedama zadobivenim u fizičkom napadu. Radi se o državljanima Republike Hrvatske D. J. (1997.) i S. Đ. (1988.) iz Splita i A. S. (1992.) iz Dubrovnika. Nakon ukazane hitne pomoći, D. J. je zbog težih ozljeda prevezen u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.

Policijski djelatnici su utvrdili da su trojica muškaraca bili gosti u noćnom klubu „Cube“ te da su se penjali po stolicama u objektu zbog čega su ih zaštitari izbacili iz objekta. Kako dalje navodi policija, zaštitari su udarali D. J.-a ispred kluba dok je ležao na zemlji, a jedan od zaštitara je po navodima ozlijeđenog Splićanina imao kapu fantomku na glavi te palicu kojom ga je više puta udario. Policija radi na rasvjetljavanju ovog događaja, priopćili su iz MUP-a Hecegovačko-neretvanske županije.