policija traži pomoć

Iz policijskog vozila na istoku Hrvatske pobjegla dvojica osumnjičenika, javite odmah ako ih vidite

12.02.2022 u 17:45

Bionic
Reading

Vukovarsko-srijemska policija traga za dvojicom muškarca osumnjičenih da su počinitelji kaznenih djela, a koji su u petak navečer pobjegli iz službenog policijskog vozila dok su ih prevozili u zatvor u Osijeku

“Ovim putem pozivamo građane da dojave policiji na broj 192 ukoliko uoče muškarce, a njihove fotografije su u nastavku. Informacije se mogu dostaviti i anonimno. Jedan muškarac je slabije tjelesne građe, smeđe kose i visok je oko 175 centimetra, dok je drugi muškarac srednje tjelesne građe, crne kose i visok je oko 165 centimetara”, navode u subotu iz policije.

Policija je obavila očevid na službenom vozilu te je zasad utvrđeno kako su dvojica muškaraca bila u stražnjem dijelu vozila te da su u tom dijelu vozila izazvali mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima te na taj način otvorili vrata i dali se u bijeg.

Sve raspoložive snage na terenu intenzivno tragaju za njima, poručuju iz PU vukovarsko-srijemske dodajući kako će se o ovom događaju preispitati i sve činjenice vezane za postupanje policijskih službenika te Uprave koji su muškarce prevozili.