nevjerojatan slučaj

Udarila maloljetnika na zebri, izašla iz auta, pomaknula ga i ostavila u nesvijesti

26.03.2023 u 12:49

Bionic
Reading

PU Vukovarsko-srijemska javila je kako je 25. ožujka u 19,27 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru u kojoj je ozlijeđen maloljetnik.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici utvrdili su kako se nepoznati vozač nepoznatim vozilom udaljio s mjesta prometne nesreće nakon što je naletio na maloljetnog pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Maloljetniku je pružena hitna medicinska pomoć u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Odmah su poduzete intenzivne mjere traganja za odbjeglim vozačem i vozilom. U 22 sata u Borovu policijski službenici su pronašli osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom. Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja.

Vozačica je uhićena i nad njom provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“. Od vozačice su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu. Nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu.

Kako neslužbeno doznaju 24sata, vozačica je navodno pomaknula dječaka kojeg je udarila, pobjegla dalje i ostavila ga u nesvijesti.

Udarila ga je navodno dok je pretjecala kamion. Dječak, doznaju, ima slomljenu nogu.