NAPALI IH STARIJI

U Vukovaru pretučena skupina maloljetnika, trojica završila u bolnici, jedan ima frakturu sljepoočnice

07.01.2024 u 11:17

Bionic
Reading

U Vukovaru je sinoć došlo do fizičkog obračuna više osoba, pri čemu je bilo i ozlijeđenih, potvrdila je u nedjelju policija

Iz policije nisu precizirali o kojem je broju sudionika riječ, navevši tek da se utvrđuju sve okolnosti incidenta, a ozlijeđenima je pružena zdravstvena pomoć.

Neslužbeno se doznaje kako je sukob izbio iza 22 sata, a skupina starijih pretukla je skupinu mladića među kojima je bilo i maloljetnika, piše Hina.

'Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja', kratko su izvijestili iz PU vukovarsko-srijemske

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, pretučeno je nekoliko mladića od 15 godina. Navodno ih je pretukla druga skupina nešto starijih mladića. Nije poznato zašto je došlo do incidenta i tko je uključen, no neki spominju da su napadači članovi jedne navijačke skupine.

Nekoliko pretučenih završilo na liječenju u KBC-u Osijek.

'Trojica maloljetnika zaprimljena su u KBC Osijek na Traumu. Jedan ima frakturu orbite, odnosno sljepoočnice, ali nije gubio svijest. Međutim, treba ga pratiti i zaprimljen je na dječju kirurgiju radi opservacije.

Drugi maloljetnik također ima ozljede glave, leđa i prsa. Iako su ozljede lakše, i on je zaprimljen na odjel dječje kirurgije radi opservacije', potvrdili su za Danas.hr iz Traume u osječkom KBC-u. Treći maloljetnik koji je zaprimljen u bolnicu ima kontuziju šake, bedra i prsa, no pušten je kući.