OČEVID U TIJEKU

U sudaru kombi vozila u Splitu poginula jedna osoba

25.07.2023 u 07:21

Bionic
Reading

Jedna osoba je preminula na mjestu događaja, dok je druga osoba prevezena na pružanje liječničke pomoći

Iz PU splitsko-dalmatinske izvještavaju kako je jutros, oko 06:12 sati, u Splitu, na križanju ulica Mažuranićevo šetalište i ulice Slobode, došlo do prometne nesreće, sudara dvaju kombi vozila. Jedna osoba je preminula na mjestu događaja, dok je druga osoba prevezena na pružanje liječničke pomoći. O događaju obaviješteno nadležno državno odvjetništvo. Zamjenica općinskog državnog odvjetništva će rukovoditi očevidom, javlja Slobodna Dalmacija.

Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić

Cesta je na mjestu prometne nesreće zatvorena za sav promet. Policijski službenici na obližnja tri raskrižja preusmjeravaju promet i to na križanjima Mažuranićevo šetalište- Dubrovačka, ulica Slobode- Vukovarska i ulica Slobode Velebitska).

  • +6
Sudar kombija u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić

U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su prethodile nastanku prometne nesreće, pozivamo svjedoke/ očevidce, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o nastanku navedene prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split na brojeve telefona 021 504-010, 021 504-036, ili pristupe osobno u postaju na adresi Plokita 81.