potvrdila glasnogovornica

Sin osumnjičen za ubojstvo majke u Puli pobjegao izvan Hrvatske, policija se dala u međunarodnu potragu

07.03.2022 u 11:00

Bionic
Reading

Osoba koja se dovodi u vezi s nedavnim ubojstvom 79-godišnje žene u Puli, prema saznanjima policije nalazi se izvan granica Republike Hrvatske, potvrdila je u ponedjeljak glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač

Policija u suradnji s međunarodnim službama poduzima radnje radi pronalaska bjegunca, a neslužbeno se doznaje kako se u ovom slučaju sumnja da je sin usmrtio majku.

"Policijski službenici poduzimaju brojne mjere i radnje kako bi se počinitelj što prije pronašao. Radi zaštite daljnjeg tijeka kriminalističkog istraživanje ne možemo govoriti o detaljima", poručila je glasnogovornica Sokač.

Naime, nesretna žena pronađena je u petak navečer mrtva u stanu u Ulici prilaz Monte Cappelletta u Puli nakon što je drugi sin, koji nije živio s njima i ne živi u Hrvatskoj, pozvao vatrogasce i policiju. Kada su oni ušli u stan pronašli su na podu beživotno tijelo žene.

Policija je zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom obavila očevid te je utvrđeno kako je nepoznati počinitelj tupim predmetom usmrtio 79-godišnjakinju.