zatvor u požegi

Privremeno pušteni zatvorenik se ranio pa ga vratili iza rešetaka

11.10.2023 u 14:17

Bionic
Reading

U požeški zatvor vraćen je privremeno pušteni 43-godišnjak koji je u nedjelju, nakon što se sam ozlijedio pištoljem, zatražio liječničku pomoć u slavonskobrodskoj bolnici, a policija mu je u pretrazi pronašla tri komada streljiva i pola grama kokaina

U brodsko-posavskoj policiji kažu da se muškarac lakše ozlijedio u samoranjavanju u nedjelju oko 16,30 sati. U nastavku istrage policajci su u utorak temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili njegov dom i prostorije koje koristi.

Tijekom pretrage pronađena su tri komada pištoljskog streljiva kalibra 6,35 mm i pola grama kokaina pa je prijavljen zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Muškarac je u srijedu po rješenju i naredbi Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Stalna služba u Požegi, prepraćen na daljnje izdržavanje zatvorske kazne u Požegu, odakle je bio privremeno pušten.

Ovaj slučaj policija još nije zaključila već nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti.