za brži oporavak

Prijateljici na bolničkom liječenju poslala paketić droge, pa zaradila prijavu

11.04.2024 u 14:04

Bionic
Reading

Policija je za zlouporabu droga kazneno prijavila 39-godišnjinju koja je poslala paketić amfetamina svojoj poznanici koja se kao pacijentica nalazila na bolničkom liječenju

Neuobičajena dostava opijata rezultirala je podnošenjem kaznene prijave nakon zajedničkog kriminalističkog istraživanja brodsko-posavske i bjelovarsko-bilogorske policijske uprave.

Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić kazala je da je kriminalističko istraživanje provedeno nad dvije osobe u dobi od 39 i 35 godina. "Utvrđena je sumnja da je 39-godišnjakinja, 29. veljače, 35-godišnjakinji koja se nalazila na liječenju u bolnici poslala paket s 10,5 grama droge amfetamin”, Kazala je Nujić

Dodala je da je 39-godišnjakinja koja je bila na području Bjelovarsko-bilogorske županije kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet droga.

Protiv 35-godišnjakinje koja je primila drogu dok se nalazila na liječenju u bolnici na području Brodsko-posavske županije policija je podnijela prekršajnu prijavu temeljem Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga.