prepoznajete li ga?

Policija traži muškarca s fotografije zbog pljačke trgovine

17.11.2022 u 10:56

Bionic
Reading

U utorak 8. studenoga 2022. godine, nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju oružjem prodavačici u trgovini u Svetom Križu Začretje iz blagajne otuđio nekoliko tisuća kuna, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru, javlja PU krapinsko-zagorski

Policija intenzivno traga za počiniteljem. Nepoznati muškarac koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva starosti je oko 50 godina, visine oko 160 do 170 cm, jače tjelesne građe. Za vrijeme počinjenja kaznenog djela bio odjeven u tamniju odjeću, imao je crnu vunenu kapu na glavi, dok je preko lica nosio svijetlo plavu medicinsku masku, na lijevoj ruci imao je rukavicu tamnije boje, a u desnoj ruci je držao vatreno oružje.

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese krapinsko-zagorska@policija.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.