nožem usmrtio oca

Policija objavila detalje stravičnog ubojstva u Zagrebu: Napadač imao ozljede po rukama

03.03.2024 u 10:01

Bionic
Reading

Mladić osumnjičen za jučerašnje teško ubojstvo 51-godišnjeg člana obitelji u kući na Črnomercu pod nadzorom je policije, a kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon što ga otpuste s liječenja u zdravstvenoj ustanovi, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija

Dvadesetšestogodišnjaka se sumnjiči za teško ubojstvo 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je, u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni se pješice dao u bijeg, a nedaleko mjesta događaja policija ga je na ulici uhitila. S obzirom na to da je imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar „Sestre milosrdnice“ gdje mu je ozljeda sanirana.

  • +14
Mladić nožem ubio oca na Črnomercu Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Zbog njegovog stanja upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.   Ekipa za očevide Policijske uprave zagrebačke obavila je očevid, a kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove, kada će biti podnijeta i kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Mediji navode kako je riječ o ubojstvu oca, a mladić koji ga je ubio dva dana prije toga bio je priveden zbog sudjelovanja u incidentu u jednom kafiću.